Orange Rebel te personaliseren lunchbox en drinkbeker

Orange Rebel gepersonaliseerde lunchboxen en drinkbekers | AllinMam.com

Elke week een andere lunchbox of drinkbeker voor je kind. Af en toe een persoonlijk tekstje of een foto toevoegen die afgelopen weekend is gemaakt; het kan allemaal met de nieuwe lunchboxen en drinkbekers van Orange Rebel.

De dames achter Kijkmijne.nl merkten dat er veel vraag is naar gepersonaliseerde producten en bedachten dit concept. Ideaal; weg met de stickers die er niet op blijven zitten in de vaatwasser of erg vaal worden en geen met viltstift op de boxjes geschreven namen die bijna niet meer te lezen zijn. Wij kregen 2 setjes toegestuurd en gingen aan de slag met deze leuke lunchboxen en drinkbekers.

Orange Rebel gepersonaliseerde lunchboxen en drinkbekers | AllinMam.com

Ik vind het een grappig idee om je kind zo nu en dan te verrassen met een leuke tekst. Succes wensen voor een toetsje, veel plezier wensen op schoolreis of zo maar even vertellen dat je gewoon dol bent op je kind. Dat kan dus nu heel makkelijk met de Orange Rebel producten.

De drinkbeker van Orange Rebel heeft een soort dubbele wand waarbij in de buitenste ruimte een print bevestigd kan worden. Het is voor de kids wel even wennen dat ze alleen aan de bovenste dop moeten draaien, als je de dop teveel naar beneden vast pakt dan draait ook de sluiting van de buitenste wand open.

De lunchbox bevat een soort schuifje bovenop, die je naar buiten kunt schuiven. In de schuif zit een soort plexiglas laag waaronder je een print kunt stoppen.

Ben je een beetje handig op de pc dan kun je lekker knutselen in eigen opmaakprogramma’s maar uiteraard heeft Orange Rebel ervoor gezorgd dat je bij hen op de website ook op een makkelijke manier iets nieuws in elkaar kunt zetten. Zo kun je kiezen voor diverse afbeeldingen of eigen afbeeldingen uploaden en zijn er verschillende lettertypes in meerdere kleuren te gebruiken.

Orange Rebel gepersonaliseerde lunchboxen en drinkbekers | AllinMam.com

Wat ik zelf heel handig vindt zijn de uitneembare “wandjes” in de lunchbox, waardoor je verschillende vakjes krijgt. Ideaal wanneer je naast brood ook wat gesneden fruit in de lunchbox mee wilt geven. Ik voorzie voor de hele kleine kids wel wat moeilijkheden met het openen van de lunchbox; ik moet zelf ook best wat moeite doen om deze open te krijgen. Maar juf of meester wil daar vast wel even bij helpen en ik denk dat het door veelvuldig gebruik ook wat soepeler gaat.

Beide producten kunnen in de vaatwasser, wat zeker niet onhandig is om te vermelden :-)

Orange Rebel gepersonaliseerde lunchboxen en drinkbekers | AllinMam.com

Zowel de drinkbeker als de lunchbox is verkrijgbaar in de kleur blauw, roze en oranje en de adviesprijs is €7,49 voor de lunchbox en €6,49 voor de drinkbeker.

Wil je meer informatie over de producten, het personaliseren van de lunchbox en drinkber of meteen bestellen? Neem een kijkje op de website van Orange Rebel.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button