Pippa’s Haarlem; kindvriendelijk, relaxed én lekker eten

Bij Pippa’s in Haarlem kun je terecht voor heerlijke gerechten uit alle windstreken. Alle gerechten worden veelal bereid met producten uit de regio en er wordt gebruik gemaakt van pure grondstoffen, liefst allemaal biologisch. Salades, pizza’s, heerlijke broodjes, pasta’s en sandwiches; je vindt het er allemaal. Mochten de kinderen liever iets anders eten dan zijn er pannenkoeken, pasta’s voor kinderen en tosti’s. Brood met beleg als pindakaas of hageslag staat ook op de menukaart.

Pippa’s werkt met een pieper systeem; je bestelt bij de kassa je gerechten en drankjes, rekent af en krijgt een pieper mee. Is je bestelling klaar dan piept het apparaatje dat je hebt meegekregen en kun je het afhalen bij de open keuken. Erg handig!

Eten én spelen bij Pippa’s Haarlem

Uit eten gaan is ook voor de kinderen een feestje bij Pippa’s, voor en na het eten kan er namelijk naar hartenlust gespeeld worden. Er is een grote treintafel, er staan meerdere poppenhuizen, er is een televisie en er staan een aantal hobbelpaarden.

Zingen met Beertje Pippa

Iedere zondagmiddag komt Beertje Pippa tussen 15.00u en 16.00u langs om liedjes te zingen met de aanwezige kinderen. Er kan gedanst worden en als de ouders zin hebben zijn ze van harte welkom om lekker mee te swingen!

Leuke spulletjes bij Pippa’s

Bij Pippa’s is zóveel ruimte dat ze ook nog plek hebben voor een soort “shop in shop”. In deze shop vind je steeds weer nieuwe leuke spulletjes voor kinderen, spulletjes die je niet zo maar in de doorsnee speelgoedwinkel vindt. Ben je aan het wachten op je gerechten en heb je zin om even lekker rond te snuffelen tussen allemaal hippe kinder gadgets dan kun je hier je lol op.

Taarten van Pippa’s

Bij Pippa’s Haarlem maken ze de heerlijkste taarten die je niet alleen ter plekke kunt eten maar ook kunt bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardag. Chocoladetaart, carrot-cake, cheese-cake… echt lekker.

Een aanrader om naartoe te gaan met je kinderen, Pippa’s in Haarlem. En wat echt een groot voordeel is; het ligt recht tegenover het Centraal Station. Je rolt de trein uit en zo bij Pippa’s naar binnen!

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00u-18.00u
Woensdag: 10.00u-18.00u
Donderdag: 10.00u-20.00u
Vrijdag: 10.00u-21.00u
Zaterdag: 10.00u-21.00u
Zondag: 10.00u-20.00u

Lokatie / Routebeschrijving

Tags
Back to top button