Play and Go opbergzak en speelkleed in één

Zodra je een kindje in huis hebt kun je er niet omheen; speelgoed. In sommige huishoudens niet zo veel, maar in de meeste huishoudens die ik ken veel. Echt wel héél veel. Dozen, plastic bakken, leuke houten kisten, kastjes met lades… genoeg leuke opbergsystemen om het allemaal een beetje in de hand te houden en zo nu en dan een opgeruimd gevoel te hebben. Sinds kort is er iets nieuws op de markt: Play and Go speelkleed.

Wij mochten hem uitproberen en naast het feit dat de kleur erg goed in ons interieur past vinden wij hem ook nog eens helemaal leuk. Hieronder vertellen we je waarom!

Wat is een Play and Go opbergzak?

Een hele handige opberger! Dat zou ik als eerste zeggen wanneer ik moet uitleggen wat de Play and Go is. Het is rond, van dik katoen gemaakt en heeft een diameter van 140 cm. Langs de buitenkant is een zoom gestikt waardoor een stevig koord geregen zit en wanneer je hier aan trekt komt alle stof samen en ontstaat er een soort zak. Een opberger dus!

Play and Go opbergzak en speelkleed in één - AllinMam.com

Play and Go opbergzak is handig om speelgoed in mee te nemen

Niet alleen in huis is de Play and Go makkelijk in gebruik. Zoals je op de foto’s kunt zien hebben onze kids de hele treinbaan er in zitten en het hele geheel is zo al enkele malen mee gegaan naar opa en oma. Papa gooit de zak over z’n schouder, vervolgens in de auto, bij opa en oma komt de zak mee naar binnen en de kids kunnen meteen weer beginnen met het bouwen van een treinbaan. Zijn ze de treinbaan zat? Dan gaat die weer netjes in 1 van onze andere opbergers (de grijze Hema poefjes / opbergdozen) en is er in de zak ruimte voor Playmobil, Lego of Duplo.

Play and Go opbergzak en speelkleed in één - AllinMam.com

Play and Go opbergzak als picknickkleed of als poef

Het is dat het al winter is en we niet echt meer picknicken in de duinen op het moment, tenminste, niet echt op een kleed op de grond. Maar ook in zulke situaties kan de Play and Go uitkomst bieden denk ik. Ik zou me zo maar voor kunnen stellen dan we er plastic borden, bestek en bekers in gooien met 1 of 2 picknickkleden, koeltas en wat vestjes voor als het koud wordt. Koordje aantrekken en hup, de hele zak in de bakfiets. Nog een idee: maak er een lekkere zachte poef van door de plaids die altijd op de bank rondslingeren (bij ons is dat tenminste zo, vooral nu in de winter) overdag in de opbergzak te stoppen. Leuk, ga ik in het voorjaar maar eens doen!

Play and Go opbergzak en speelkleed in één - AllinMam.com

Play and Go met de baby mee

Ook wanneer je een kleine baby hebt is het makkelijk om mee te nemen. De stof is wel wat dun om er meteen een kindje op te leggen maar ik kan me voorstellen dat wanneer de Play and Go plat op de grond ligt, je daar een boxkleed overheen legt of een ander kleed wat je mee zou nemen wanneer je ergens naartoe gaat. Hier bovenop kun je knuffels en ander speelgoed kwijt. Koord aantrekken en alles kan in 1x mee. Kom je op de plek van bestemming dan is het enige wat je hoeft te doen het koord losmaken. Uiteraard kun je het ook in een tas doen, maar dan moet je toch alles even bij elkaar pakken, opvouwen en in de tas doen. Die hele kleintjes hebben wij niet meer maar het lijkt me erg handig.

Play and Go opbergzak en speelkleed in één - AllinMam.com

Wat vinden wij van de Play and Go opbergzak?

We zijn erg blij met deze opberger! Het is een leuke eyecatcher in huis en met een gerust hart sjouwen we er kilo’s houten treinbanen in mee zonder bang te zijn dat hij scheurt. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat er geen klemmetjes aan het koord zitten waarmee je ervoor kunt zorgen dat wanneer de zak dicht is, deze ook dicht blijft. Nu leggen we er een knoop in maar Ole en Madee krijgen dat nog niet makkelijk zelf los. En bij het opruimen moet ik ze dus ook altijd even helpen omdat de zak anders weer langzaam open valt wanneer ze deze los laten. Helemaal niet erg natuurlijk, maar misschien een klein verbeterpuntje voor nog meer speel- en opbergplezier.

Play and Go opbergzak en speelkleed in één - AllinMam.com

Play and Go verkrijgbaar in vele kleuren en prints

Het Play and Go speelkleed is inmiddels in vele kleuren en prints verkrijgbaar. Zo kun je hem helemaal laten passen bij het interieur van je woonkamer of van de kinderkamer. Welke kleur zou jij kiezen?

[bol_product_links block_id=”bol_58bc2dd551000_selected-products” products=”9200000054546291,9200000047148995,9200000045432178,9200000074517800,9200000057110857,9200000045432176,9200000057110851,9200000054546285″ name=”play and go” sub_id=”” link_color=”D4339C” subtitle_color=”E0E0E0″ pricetype_color=”827A80″ price_color=”D4339C” deliverytime_color=”827A80″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”601″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button