POMPdeLUX giveaway €200,00 shoptegoed

POMPdeLUX shoptegoed giveaway | AllinMam.com

Alweer voor het derde seizoen op rij mogen we genieten van de te gekke kinderkleding van het Deense merk POMPdeLUX. Een paar weken terug lieten we jullie al het een en ander zien van de POMPdeLUX collectie najaar/winter 2015-2016 en deze week mogen we een shoptegoed van maar liefst €200,oo verloten! Wie wil dat nou niet winnen?

Elke ouder natuurlijk! Zeker wanneer je graag ziet dat jouw kind kwalitatief hoogwaardige kinderkleding draagt die je ook nog eens hebt aangeschaft voor een zeer schappelijke prijs. Hoe dat kan? POMPdeLUX verkoopt kleding alleen via de webshop en via haar home shopping concept. Hiermee worden een hoop kosten, waaronder logistieke kosten voor distributie naar winkels uitgespaard. En dat komt de klanten weer ten goede!

POMPdeLUX najaar/winter 2015/2016 | AllinMam.com

POMPdeLUX giveaway €200,00 shoptegoed

Trots zijn we dat wij deze week een shoptegoed van maar liefst €200,00 mogen weggeven aan 1 van jullie. Wil je kans maken op een heerlijk avondje ongegeneerd shoppen in de webshop van POMPdeLUX of tijdens een van haar Open Huizen? Vul dan het contactformulier hieronder in en wie weet loopt jouw kind binnenkort rond in deze prachtige kleding. Op dinsdag 6 oktober maken we de winnaar/winnares bekend. Succes allemaal en vergeet niet AllinMam.com op Facebook te liken!

*Jouw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan alleen voor deze giveaway, zodat we je de voucher met tegoed kunnen toesturen.

GESLOTEN

*Tot stand gekomen in samenwerking met POMPdeLUX

Gerelateerde artikelen

Back to top button