POMPdeLUX herfst aanbieding

De POMPdeLUX kleding wordt dit seizoen weer intensief gedragen bij ons thuis zoals jullie kunnen zien want het komt vaak voorbij op foto’s! Zowel Ole als Madee dragen het graag en het liefst wil Madee elke dag een rokje of jurkje aan. Dat het zo mooi blijft, ook na tig keer wassen is wel echt hét grote pluspunt van deze Deense kinderkleding; de kwaliteit is gewoon heel erg goed. Maar ook kwaliteit voorkomt geen gaten in maillots en ik heb inmiddels al weer nieuwe maillots moeten bestellen, soms (lees heel vaak) is ze gewoon lekker onhandig :-)

POMPdeLUX herfst aanbieding

Leuk zijn de aanbiedingen die POMPdeLUX steeds weer heeft! Voor de aanbieding die nu komen gaat kun je terecht bij een shopping advisor bij jou in de buurt. Op diverse items ontvang je tot 40% korting, zoals op de items hieronder afgebeeld. Maar dit is niet alles; kijk voor een compleet overzicht van de aanbiedingen op de website van POMPdeLUX.

POMPdeLUX herfst aanbieding | AllinMam.com

POMPdeLUX herfst aanbieding | AllinMam.com

De aanbiedingen zijn geldig van 5 november t/m 8 november
en gelden alleen voor aankoop bij een shopping advisor

*Dit is een gesponsorde post

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button