POMPdeLUX najaar/winter 2015

POMPdeLUX najaar/winter 2015/2016 | AllinMam.com

Wat hebben we veel plezier gehad van de zomerkleding van POMPdeLUX, waar we dit voorjaar foto’s van deelden en waar we over schreven. Nu, na weken lang in spanning te hebben gezeten, bladerend door de online POMPdeLUX najaar/winter 2015 brochure en bedenkend wat er dit najaar niet in onze kinderkasten zou mogen ontbreken kon er begin september dan eindelijk kleding besteld worden uit de nieuwe collectie.

Het is wel even omschakelen van die zomer naar het najaar, de zomer die naar mijn idee véél korter was dan vorig jaar. Het liefst denk ik het hele jaar aan leuke zomerjurkjes en hippe slippertjes maar helaas, in de winter hebben we toch iets meer kleding om alle ledematen lekker warm te houden. In de winter heb je ook altijd veel meer nodig en alles lijkt ineens te klein; schoenen die ze in het voorjaar nog droegen, hemden, sokken en ook die gave jeans lijkt in een paar maanden tijd cm’s te zijn gekrompen.

POMPdeLUX najaar/winter 2015/2016 | AllinMam.com

We duiken dus weer lekker de tussen de lange broeken, warme jurkjes en dikke vesten en ik kan je vertellen dat dit veel beter gaat wanneer het buiten akelig nat en donker weer is.  Dank u wel weerman!

In de collectie van dit najaar zien we voor de meiden het mooie oud-roze, veel gecombineerd met petrol en paars. De effen kleuren rokjes en jurkjes worden hip gecombineerd met bewerkte maillots. Hier en daar komt geel terug en dat staat mooi bij het petrol en deze combinatie van kleuren doet het weer heel goed op jeans, helemaal met een bloemenwerkje er in.

Het leuke aan kleding van POMPdeLUX vind ik dat je nagenoeg alles met elkaar kunt combineren. Hierdoor kun je eenvoudig een aantal setjes bestellen en door het onderling combineren lijkt het alsof je zoon of dochter elke keer weer iets nieuws aan heeft. Handig én leuk toch?

Voor de jongens ook mooie petrol kleuren gecombineerd met grijs en donkerblauw en de welbekende streep ontbreekt ook in deze collectie niet. Voor de kleine mannetjes vind ik het Orleans broekje echt geweldig en ik kan me zo maar voorstellen dat die heerlijk zit bij beweeglijke mannetjes met een maatje tussen de 80 en 104. Voor Ole gaat dit helaas niet meer lukken, maar gelukkig is hij helemaal happy met z’n Prato sweatbroek. Lekker zacht om te dragen en staat natuurlijk superstoer, met zo’n laag hangend kruis.

POMPdeLUX najaar/winter 2015/2016 | AllinMam.com

Aan echt winterweer moet ik echt nog niet denken, lijkt maanden ver weg maar voor je het weet kan het zomaar ineens koud zijn en dan is Madee in ieder geval voorbereid. Met de Laval muts en sjaal kan ze lekker warm door weer en wind. Het stoere Isaba jasje wat we erbij hebben houden we nog even voor een volgende keer maar dat het leuk is kan ik je nu alvast vertellen!

POMPdeLUX najaar/winter 2015/2016 | AllinMam.com

Het is fijn om weer nieuwe setjes kleding van zulke mooie kwaliteit in de kast te hebben hangen. En dat kan voor niet al te veel geld! POMPdeLUX kleding is verkrijgbaar voor zowel jongens als meiden in de maten 80 t/m 152 en de prijs kan laag gehouden worden omdat verkoop alleen plaatsvindt via het homeshopping concept en via eigen webshop. Dat scheelt enorm veel kosten die normaliter gemaakt moeten worden om kleding in de winkels te krijgen. Een volgende keer zullen we meer vertellen over het homeshopping concept.

Heb jij POMPdeLUX kleding in de kast van je kind(eren) hangen? Zo ja, deel met ons wat jouw favoriete items zijn! We zijn erg benieuwd :-)

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met POMPdeLUX

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button