Kinderen

POMPdeLUX zomercollectie 2016 – Favorieten van de kids

POMPdeLUX zomercollectie 216

POMPdeLUX zomercollectie 2016

Wat een feestje weer, de nieuwe POMPdeLUX zomercollectie! Ook deze zomer hebben ze, net als voorgaande jaren, weer een prachtige collectie met mooie items. Voor wie dit Deense merk nog niet kent in het kort ietwat achtergrondinformatie:

Over POMPdeLUX

POMPdeLUX is een merk van Scandinavische bodem, opgericht in 2006. Het idee was om kleding op de markt te brengen wat beter betaalbaar is en toch uniek. Dat is gelukt en 10 jaar later staat er een prachtig merk dat verkrijgbaar is in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland én in Nederland via de webshop en via Home Shopping.

Het mooie aan de collectie van POMPdeLUX is dat het onderling altijd perfect combineren is. Zelfs met items uit collecties van voorgaande seizoenen; bepaalde kleuren komen nagenoeg elk seizoen weer terug. Zo hebben we nu vestjes en rokjes in de kast liggen van de wintercollectie en die matchen heel goed met de zomerkleding die we zojuist hebben ontvangen. En wat ook niet onbelangrijk is om te melden: POMPdeLUX kleding blijft ontzettend mooi, ook na keer op keer wassen.

POMPdeLUX zomercollectie favorieten van onze girl

Vooral voor meisjes vind ik het een geweldig merk. Rokjes en wijd vallende jurkjes; welk klein meisje is er niet dol op? Samen zoeken we setjes uit en als het binnen komt kan Madee niet wachten tot ze het aan mag trekken en we foto’s gaan maken. Zoals je ziet draagt ze hier op elke foto dezelfde legging maar wisselt het rokje en het vestje. Elke combinatie is eigenlijk leuk!

Naast de kleding op bovenstaande foto’s hebben we nog veel meer leuks uitgezocht, waaronder een donsjasje wat aan 2 kanten te dragen is, een wat stoerder grijs rokje, een paar zomerjurkjes en haaraccessoires. Eindelijk heb ik weer fijne elastiekjes; echt een drama vind ik het om goede elastiekjes te vinden!

POMPdeLUX zomercollectie favorieten van onze boy

Ook voor de jongens is de collectie weer hartstikke gaaf! Leuke shorts, stoere poloshirts, comfortabele vesten en hippe t-shirts. Bijgaand alvast een voorproefje van wat Ole deze zomer in de kast heeft hangen:

Foto’s van onze man in zijn favoriete POMPdeLUX outfits houden jullie van ons tegoed; we houden de spanning er nog even in en bovendien is het nog geen korte broeken weer :-)

Ben jij bekend met POMPdeLUX? Zo ja, wat zijn jouw favorieten van dit seizoen?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met POMPdeLUX

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button