Red Rag schoenen voor jongens | En wéér zijn we verliefd… | Review

We are in LOVE! Again… Die stoere Red Rag schoenen doen het elke keer weer; een plekje veroveren in onze harten. Ook dit paar stoere stappers vinden we weer zó gaaf; geen flitsende witte zolen waardoor mensen zeggen “zozo, heb je nieuwe schoenen?” maar used-look, natuurlijk heel cool voor een jongen van 5.

red rag stoere schoenen voor jongens

Maar waar zijn nou die ritsen voor aan de achterzijde? Nou, die kunnen opengeritst worden voor een makkelijke instap. Hierdoor hoeven de veters niet helemaal los gemaakt te worden. En het gedeelte boven de rits kan er zelfs helemaal vanaf, waardoor het wel heel gemakkelijk instappen is. Maar, dan moeten de veters toch wat strakker aangetrokken worden anders flippen de hielen er uit. En niets zo cool natuurlijk als hoge schoenen met losse veters dus bij ons blijven de gedeeltes er aan geritst.

red rag stoere schoenen voor jongens

Red Rag schoenen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en worden altijd gekenmerkt door leuke stiksels waar dan ook op de schoen. Stoer uiterlijk voor zowel jongens als meiden, met uitneembare zolen.

De prijs van deze sneakers is €124,95 maar je kunt ze nu kopen met flinke korting.

Back to top button