Red-Rag winactie winterlaarsjes

“Wauw!” is het eerste wat Madee roept wanneer ze de Red-Rag schoenendoos openmaakt. Ook dit najaar mogen we weer een paar laarsjes uit de wintercollectie testen én verloten onder onze lezers. Eerst maar eens even kijken wat Madee ervan vindt; ze wordt met de dag kieskeuriger!

review en winactie red rag winterlaarsjes voor meisjes

Zoals altijd zijn ook deze laarsjes weer mooi verpakt en komen ze vergezeld door informatiekaartjes en een leuke deurhanger uit de doos. Madee voelt meteen aan de “harige” buitenkant van de laarsjes, ze aait ze vervolgens alsof ze een hondje aait. “Lekker zacht mam!” roept ze. Het voelt inderdaad aan als de vacht van een dier. Dan moeten de kaartjes er af. “Mam, wil jij ze aan doen?” Ik haal alle propjes papier uit de laarsjes en trek ze bij haar aan. “Zitten ze lekker?” Ze schuifelt wat met haar voeten heen en weer.

review en winactie red rag winterlaarsjes voor meisjes

Dan staat ze op en rent een paar rondjes door de kamer. Ze gaat weer zitten, tilt 1 voet omhoog om deze over haar knie te leggen en begint weer te aaien. Ook de stiksels worden zorgvuldig bestudeerd. Red Rag schoenen stelen altijd de show door hun afwerking. Ik vind de details altijd prachtig en bij deze laarsjes vind ik het stiksel wat om de hele schoen heen loopt erg mooi. Staat stoer en de laarsjes zien er daardoor erg stevig uit. En dat is wat je wilt bij kinderschoenen, toch? Het stoere uiterlijk van de schoenen wordt vervolgens weer chique gemaakt door de mooi afgewerkte details in goud en de rode stiksels aan de zijkant maken het plaatje helemaal compleet.

review en winactie red rag winterlaarsjes voor meisjes

Eerlijk gezegd zou ik zelf niet zo snel laarsjes met goudkleurige details kopen, het past niet zo bij mijn kledingkeuze. Het was ook best even een zoektocht wat voor kleding we hierbij aan zouden gaan trekken. Maar, ze staan inmiddels al een aantal weken in de gang en worden veelvuldig gedragen. Ik ben er van gaan houden, van deze laarsjes! Ze staan stoer onder een strakke jeans en kunnen heel goed voor netjes door onder een legging met jurkje of rokje. Kortom; veelzijdige kinderschoenen waar je een winter lang mee vooruit kunt!

review en winactie red rag winterlaarsjes voor meisjes

Red-Rag winactie: Win winterlaarsjes
Wil jij ook een paar van deze winterlaarsjes voor jouw dochter? Wij mogen van Red-Rag een paar twv €94,95 in maat 24 verloten onder de bezoekers van AllinMam.com. Als je kans wilt maken om te winnen, laat dan je gegevens achter onder dit artikel*.

Like en deel je het bericht over deze winactie ook op Facebook? Dan maak je dubbel zo veel kans! Op 11 november maken we de winnaar/winnares bekend.

Kun jij niet wachten, wil je deze laarsjes sowieso aanschaffen? De Red-Rag laarsjes zijn verkrijgbaar in zowel bruin/goud als zwart/zilver.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button