Red-Rag; echt voor meisjes maar toch stoer

Je bent ze vast al meerdere keren tegengekomen in schoenenwinkels en online webshops; de stoere schoenen uit de zomercollectie van Red-Rag voor meisjes. Wij mogen 2 paar verloten, maar: eerst testen we ze uiteraard zelf. En wie kan dit beter dan onze kleine Madee?

Verpakking

Allereerst moeten we natuurlijk niet vergeten te vermelden dat de schoenen van Red-Rag altijd verpakt zitten in prachtige dozen! Ik hou ervan, de kleurstelling van de doos. Stoer maar toch heel stijlvol. Madee kijkt niet te lang naar de buitenkant van de doos maar trekt hem meteen open. “Ohhhhhh Ole! Kijk! Nieuwe schoenen!” roept ze.

Ole komt een kijkje nemen en is iets wat teleurgesteld dat er niets voor hem is. Maar hij herpakt zich meteen en sluit zich bij Madee aan: Wat een mooie, stoere schoenen maar “toch echt wel heel erg voor meisjes” vindt hij.

winactie red-rag

Aantrekken

Klittebandje losmaken en de papiertjes eruit plukken. Dit is makkelijker instappen dan in de hogere laarsjes van afgelopen winter. Kijk, dat gaat fijn met dit model schoenen! Ik help haar nog even met het laatste zetje van de hiel en uiteraard maakt ze zelf het klitteband vast. “Mooi!!! Kijk mama, zo mooi!” Ze loopt over de vlonder heen en weer alsof het een catwalk is. Pakt haar jurkje aan de onderzijde beet en houdt het een beetje omhoog terwijl ze een rondje draait.

winactie Red-Rag

Kwaliteit

De schoenen van Red-Rag staan bekend om hun goede kwaliteit en pasvorm, dat was mij al bekend. Ook vind ik de afwerking erg mooi en het is fijn dat ze rekening houden met slijtage bij de neuzen; er wordt geen gebruik gemaakt van kwetsbare materialen op de punt van de neus waardoor hier geen kale plekken en beschadigingen ontstaan. Binnen in de schoen vind je een stevig voetbed wat volgens mij heerlijk moet lopen.

winactie Red-Rag

Winnaressen bekend!

De winnaressen van de schoenen zijn bekend; de dochters van Linda en Noortje krijgen een mooi paar Red Rag schoenen toegestuurd. Van harte gefeliciteerd! Er is een email naar jullie onderweg. Alvast heel veel plezier ermee!

winactie red-rag

Gerelateerde artikelen

Back to top button