Into the wild met Retour voor boys | winter 2016/2017

Retour winter 2016/2017 - AllinMam.com

Retour doet eens gek komende winter en brengt een collectie uit die anders is dan anders. Multi combineerbare items zonder daarbij afstand te doen van het zo herkenbare handschrift. Stoere jeans, verwassen of zelfs heel erg verwassen; alsof de jongens er al maandenlang mee door de bossen hebben gebanjerd. Niet voor niets krijgt deze nieuwe collectie de slogan “into the wild” mee; alle items op stoere manier gecombineerd, dikke sjaals erbij en een beetje sneeuw op de set tijdens de fotoshoot maakt het plaatje helemaal compleet. Op en top wildernis!

Een aantal favorieten uit de Retour winter 2016/2017 collectie

Stoere sweater met strepen en capuchon. Let vooral op de oranje knoop; echt een eye-catcher! Sweater in oranje/oud-roze (wat voor kleur is het eigenlijk?) met applicatie en capuchon en een heerlijk plekje om je handen in te laten verdwijnen. Hooded denim vest met body van wafelstof en gemeleerde boord. Longsleeve met het vertrouwde handschrift en California opdruk. Groen hooded vest met oranje opdruk en strepen in de capuchon. Grijs gemeleerd vest met all over print en oranje accent.

Into the wild met Retour voor boys | winter 2016/2017 - AllinMam.com

Vintage look denim jacket, mouwen met wafelstructuur. Longsleeve met gestreepte mouwen, boord aan onderzijde en boordjes aan de mouw. Longsleeve met oranje accenten.

Tapered fit 5-pocket met stoere kniestukken. Verwassen black denim tapered fit 5-pocket jeans met stoere slijtage details. Sweatpants met elastische tailleband en aantrekbaar koord. Zandkleurige vintage broek met kleuraccent op taillebanden elastische boordjes aan onderzijde van broekspijp.

Into the wild met Retour voor boys | winter 2016/2017 - AllinMam.com

Shirt met all-over print in vintage-look en vaste omslag bij mouw. Licht grijs shirt met all-over print en oranje accenten. Shirt in jeans-look met dubbele boordjes.

*Dit artikel bevat affiliate linkjes

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button