Schoolkinderen

Rennen, stressen én bloggen? Schrijvers gezocht

Zien jouw dagen er doorgaans zo uit? Rennen en vliegen om de kinderen op tijd op school te krijgen, structureel te laat op je werk komen, er tijdens het werken achter komen dat je geen eten hebt voor ’s avonds en je vergeten bent de was naar binnen te halen terwijl het met bakken uit de hemel komt? Rij je na het werk meteen naar huis om je daar te realiseren dat je vergeten bent de kinderen van de BSO te halen?

Als je middenin deze hectiek ook nog tijd en plezier vindt om je belevenissen op hilarische wijze met een flinke dosis zelfspot in een blogpost met de buitenwereld te delen dan zijn wij op zoek naar jou!

schrijvers gezocht met flinke dosis zelfspot | AllinMam.com

Als gast- mama- of papablogger op AllinMam.com lever je ca. 2x in de maand een blogpost aan waarin je de lezers een kijkje laat nemen in jouw gezinsleven, al dan niet met een knipoog. Eigenlijk mag het over alles gaan wat jou als ouder bezig houdt. We zijn op zoek naar lekker lezende, herkenbare verhalen die lezers een schaterlach of zelfs schaamrood op de kaken bezorgen. Uiteraard moet de tekst door jou zelf geschreven zijn en mag het geen gekopieerde stukken van andere websites bevatten.

Doorplaatsen op onze Loedermoeder Facebookpagina

Lever je een grappig en vooral herkenbaar artikel aan dan is de kans groot dat we je artikel doorplaatsen op onze Loedermoeder Facebookpagina, waar we een bereik hebben van bijna 1 miljoen mensen per maand!

Heb je interesse? Mail ons (info@allinmam.com) 3 eerder door jouw geschreven blogs/artikelen en we nemen snel contact met je op.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button