Kinderen

Win een Koter Kado siliconen SOS polsbandje

Ken je Koterkado.nl al? Deze webshop staat bekend om haar bijzondere, gepersonaliseerde artikelen. Je vindt er de meest originele kraamkado’s maar ook voor leuke, handige kado’s voor jouw eigen kindje kun je hier terecht. Koter Kado is dé nr. 1 webshop in persoonlijke kado’s voor koters van 0 tot 10 jaar.

Een greep uit het assortiment

T-shirtjes voor pasgeboren baby’s, leuke potjes voor zindelijkheidstraining, Mepal schoolbekers, lunchtrommels, school- en zwemtassen, luizenzakken met rits, koeltasjes… een kleine greep uit het assortiment van Koter Kado. Al deze producten zijn te bestellen met naam er op. Hoe handig! Zo herken je de spullen van jouw kindje meteen op het kinderdagverblijf of op school.

siliconen_polsbandje_sosJe hoeft de deur niet uit voor het kopen van een leuk kado. En als je dan tóch de deur uit gaat.. Dan zorg je natuurlijk dat hij een SOS polsbandje draagt met hierop zijn of haar naam én jouw telefoonnummer. Deze siliconen polsbandjes zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en in 5 maten, van 13cm tot 20cm. Ideaal voor op vakantie, op het strand of wanneer je een dagje op pad gaat.

Win een siliconen polsbandje

Koter Kado stelt maar liefs 10 polsbandjes beschikbaar en jij kunt er eentje winnen! Wat je hiervoor moet doen?  Vul hieronder je gegevens* in én like onze Facebook-pagina.

Op 19 september maken we de 10 winnaars bekend. Kun je niet wachten op de uitslag? Dan kun je hier je siliconen sos polsbandje bestellen.

Winnaars van de SOS polsbandjes bekend

Sylvia Den Boer
Joy van der Lusdonk
Merijn Lamers
Nadine Noorloos
Anneliese de Waal
Nathalie Meijer
Geraldien Bolt
Susanne Terheggen
Katia Matera
Vanessa van der Heijden

Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben inmiddels bericht van ons ontvangen. Leuk dat jullie hebben deelgenomen aan de winactie, we wensen jullie veel plezier met de polsbandjes!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button