Win een stempel met persoonlijke tekst of logo naar keuze

stempel met naam

Je hebt hem waarschijnlijk de laatste tijd al veel voorbij zien komen deze stempel, maar dan als “geboortestempel”. Mij leek het leuk om eens te kijken naar andere toepassingen voor de stempel, want niet iedereen zit meer in de kindjes-krijgen-fase en alhoewel je bij stempels maken aan vellen papier en typemachines van vroeger denkt (althans, ik wel), kun je er toch nog steeds hele leuke dingen mee doen.

Stempel met logo of bedrijfsnaam

Dat was het eerste waar ik aan dacht, het leek me leuk om een stempel te hebben met AllinMam.com erop. Alhoewel ik meestal stickers gebruik is een stempeltje op zijn tijd ook wel handig. Stickers zijn best prijzig dus daar strooi ik niet mee rond. Handig voor op een envelop op een begeleidend handgeschreven briefje bij het versturen van producten. Een stuk goedkoper ook dan stickers: Voor onder de 15 euro kun je deze stempels laten maken.

stempel met naam

Stempel met persoonlijke tekst of familienaam

Dat leek me nou echt leuk! Om geschreven kaartjes een extra persoonlijk tintje te geven. Aangezien wij in de vriendenkring bekend staan als “de Peltjes” hoefde ik niet lang na te denken over de tekst die er dan op moest komen. De eerste verjaardags- en felicitatiekaartjes zijn de deur al uit; mét stempel. Grappig voor in de kaart maar zeker ook op de achterkant van de envelop. De reacties die we terug krijgen zijn erg leuk!

stempel met naam

Win een stempel met persoonlijke tekst of logo naar keuze

Wil jij ook je verjaardagskaarten voorzien van een persoonlijke stempel? Of wil je een stempel bedrijfsmatig gaan gebruiken? Wij mogen een stempel weggeven waarop je je eigen tekst kunt plaatsen. Wil je kans maken, vul dan het formulier hieronder in en vertel ons wat jij op de stempel zou zetten.

De winnares is inmiddels bekend!

*Deze giveaway is tot stand gekomen in samenwerking met Bedrijfsstempels.nl

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button