van Ikke strijkapplicaties giveaway

van Ikke strijkapplicaties | AllinMam.com

De basic shirts van H&M en Hema vind ik ideaal om in de kast te hebben voor de kids; als je even niets passend hebt bij een bepaald kledingsetje is de kans groot dat 1 van deze shirts het setje compleet kan maken. Nou weet ik niet of jullie er last van hebben, maar ik heb wel erg veel van deze basic shirts in de kast liggen en in veel verschillende kleuren. Dat komt omdat ze goedkoop zijn én vaak per set van 2 of zelfs 3 verkocht worden. Tijd om een aantal van deze shirts te voorzien van een make-over!

van Ikke strijkapplicaties

Ik heb in het verleden een hoop applicaties voorbij zien komen toen ik op een reclamebureau werkte. Dat is alweer een aantal jaren geleden en het is natuurlijk logisch dat ook de ontwikkeling in strijkapplicatie-land niet stil staat. Toen ik laatst bij mijn buurvrouw van Ikke strijkapplicaties op een shirt van haar dochter zag was ik meteen verkocht, helemaal toen ik hoorde dat ze het ze het shirtje had gekocht op een kledingbeurs en het waarschijnlijk al keer op keer gewassen was. Het zag er nog tiptop uit! Waar de strijkapplicatie vandaan kwam was niet moeilijk te achterhalen dankzij de subtiele naamsvermelding op strijkapplicatie zelf.

En dus ging ik meteen op jacht, met succes! Op de van Ikke website vind je een scala aan strijkapplicaties, ook wel full color transfers genoemd. Het is nog lastig om te kiezen, alles is leuk! Retro afbeeldingen, illustraties en foto’s van dieren; voor ieder wat wils. Diverse applicaties zijn in twee maten te bestellen en de kosten variëren van €5,20 voor de normale maat tot €10,00 voor een XL versie.

Het aanbrengen is echt heel simpel en staat goed omschreven in de handleiding die je meegeleverd krijgt. Binnen mum van tijd zit de applicatie op het shirt, té leuk en het voelt alsof je gewoon een heel ander kledingstuk voor je hebt. O nee, het is nog steeds dat Hema-shirtje :-)

Win een strijkapplicatie naar keuze

Wij mogen een strijkapplicatie naar keuze verloten onder onze lezers! Wil je kans maken? Neem dan een kijkje op de van Ikke website en laat hieronder via het contactformulier weten welke strijkapplicatie jij zou kiezen en voor wie. Dinsdag 1 december maken we de winnaar bekend!

*Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met vanIkke.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button