Telekids boeken, eBooks service

 

telekids ebooks 1Lezen jouw kinderen graag verhalen op een tablet? Dan hebben wij een goede tip; Telekids boeken. Tegen een vast bedrag van €2,99 kun je elke maand maar liefst 10 eBooks downloaden. De eBooks zijn onderverdeeld in de leeftijden 3-6 jaar, 6-9 jaar en 9-12 jaar en zijn 3x te downloaden zodat je ze op op verschillende apparaten kunt lezen. Handig voor onderweg!

Wij mochten een maand lang gebruik maken van deze service. Omdat onze kinderen nog wat jong zijn (3 en 5) vond ik de keuze wel iets beperkt, aangezien de eBooks voor leeftijd 9-12 jaar meteen al afvallen en de eBooks voor leeftijd 6-9 jaar voor een groot deel. Ik zou het aantrekkelijker vinden wanneer er meer boeken worden aangeboden en je daar zelf 10 exemplaren van kunt uitkiezen om te downloaden, door meer eBooks in 1 bepaalde leeftijdscategorie te kunnen downloaden maak je voor je gevoel pas echt optimaal gebruik van je abonnement.

Voor gezinnen waarbij er meer leeftijdsverschil tussen de kinderen zit of waar gewoonweg meer kinderen lijkt dit abonnement me juist weer ideaal. Fijn is ook dat de boeken van de afgelopen maanden ook nog gewoon gedownload kunnen worden (indien je in die maanden al lid was uiteraard).

Ole en Madee hebben aan het luisteren naar de verhalen van de overige boeken toch veel plezier beleeft. Door de kleuren hebben ze wel liever dat er wordt voorgelezen vanaf de Ipad ipv eReader. Het ziet er dan toch een stuk gezelliger uit blijkbaar :-)

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button