Schoolkinderen

Kinderfilm tip van het najaar: Trolls + winactie

Even terug was het weer tijd voor een leuke kinderfilm-première: Trolls. Je hebt er inmiddels vast wel het een en ander over gelezen of misschien heb je de film zelfs al in de bioscoop gezien? Wanneer dat niet het geval is heb je de kleurrijke kleine wezentjes vast wel langs zien komen in de folders van de speelgoedwinkel!

Trolls – the movie

Knuffelen, zingen en dansen lijken de belangrijkste bezigheden van de ontzettend vrolijke trollen. Uitgedost met creatieve kapseltjes swingen ze er aardig op los in Troll Village, zonder direct gevaar. Anders was dat jaren geleden, toen het trollenvolk vluchtte voor de Bergens; grote, grijze grauwe wezens die alleen gelukkig werden na het verorberen van een trol.

De dansfeesten van de trollen onder leiding van Poppy worden steeds luidruchtiger, tot ergernis van de enige altijd sombere trol Knoest, die jaren geleden zijn kleur én zijn gevoel voor humor lijkt te zijn verloren. Zijn angst voor ontdekking door de Bergens lijkt gegrond; ze worden ontdekt en een aantal trollen wordt ontvoerd door de Bergens, om opgediend te worden aan de jonge Koning Gristle die nog nooit een trol gegeten heeft.

Poppy moet alles op alles te zetten om haar vrienden te bevrijden wat tot onverwachte situaties leidt.

win trolls speelgoed - AllinMam.com

Een film vol met swingende liedjes

Het is bijna onmogelijk om Trolls te bekijken zonder lekker mee te swingen. Nagenoeg alle nummers die voorbij komen herken je, zeker als volwassene zijnde. Té leuk! Zo komen o.a. good oldie True Colors van Cyndi Lauper en zomerhit Can’t Stop the Feeling van Justin Timberlake voorbij. Met deze vele andere bekende liedjes, zo ontbreken ook liedjes van the Beatles en van Adele niet.

Win Trolls knuffels en speelgoed

Wij mogen een aantal leuke Trolls producten weggeven! En hier willen we graag 3 kinderen blij mee maken. Wil je kans maken op 1 van deze 3 producten? Geef dan hieronder in de comments aan welk product jij graag zou willen winnen: Poppy, de pluche Knoest of het zwem-/rugtasje. Like onze Facebookpagina en helemaal leuk wanneer je het bericht over deze winactie wilt delen met je Facebookvrienden.

Winnaars bekend!

De winnaars zijn bekend, check hier of jij een van de gelukkigen bent :-)

win trolls speelgoed - AllinMam.com

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button