Schoolkinderen

Dubbel zoveel plezier met een Twister picknickkleed + winactie

In het voorjaar en in de zomer gaan we vaak picknicken in het bos of in de duinen. Hup, spullen in de bakfiets, eten mee en rijden maar, op zoek naar een leuk plekje. We hebben inmiddels al aardig wat picknickkleden versleten; in alle kleuren zin ze wel voorbij gekomen. Dikkere patchwork kleden die alleen te gebruiken waren met een droge ondergrond en fel gekleurde fleece kleden met (en zonder) waterdichte onderkant; we kunnen overal over meepraten.

Twister picknick kleed - AllinMam.com

Twister picknickkleed met waterdichte onderkant

De fleece picknickkleden met waterdichte onderkant hebben inmiddels m’n voorkeur, die vouw/rol je ook zo makkelijk op omdat er vaak óf klitteband aan bevestigd is of er een soort spanbandjes worden meegeleverd. Momenteel hebben we ook weer zo’n fijn kleed en ook nog eens een bijzondere versie: een Twister picknickkleed!

Twister: wie kent het niet?

Ken je het nog, die plastic dunne “zeiltjes” van vroeger? Geen idee of het nu nog verkocht wordt maar ik weet het nog goed. Het bleef nooit recht liggen en binnen de kortste keren zaten er gaten in. Met bepaalde schoenen/slippers en met blote voeten gleed je er op uit en met blote voeten plakte het zeil steeds aan je voeten en handen. Jarenlang heb ik het niet meer gezien, Twister, tot we onlangs dit Twister picknickkleed opgestuurd kregen van Ditverzinjeniet.nl, een webshop met allemaal originele cadeau’s en gadgets.

Twister picknick kleed - AllinMam.com

Twister – eten – twister

Dat is een beetje hoe het inmiddels gaat bij ons, wanneer we gaan picknicken. Eerst moet er Twister gespeeld worden, dan wordt er gegeten en dan moet eigenlijk het liefst zo snel mogelijk het kleed weer vrijgemaakt worden voor nog een rondje.

Win ook een Twister picknickkleed

Lijkt je dit ook wel wat, zo’n kleed? Wij mogen een Twister picknickkleed twv €39,95 weggeven aan 1 van onze lezers. Laat in een reactie hieronder weten waarom je dit kleed graag zou winnen en wie lig jij over een paar weken ook wel met je voeten in je nek en je linkerhand tussen je benen door op je rug op dit gezellig gekleurde kleed!

Op dinsdag 26 juli maken we de winnaar bekend. Vergeet niet om ons te volgen op Facebook :-)

Winnaar bekend

De winnares is bekend! Check snel op onze pagina met winnaars of jij de gelukkige bent :-)

*Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Ditverzinjeniet.nl

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button