Leg herinneringen vast in een vaderdagboek

Elk kind vindt het leuk om verhalen te horen over de tijd dat hij of zij nog klein was. En als volwassen persoon is het nog steeds leuk om verhalen over vroeger te horen, vooral van je ouders. Vriendinnen vinden het leuk om wat zij samen hebben meegemaakt voor altijd vast te leggen en hoe leuk is het niet wanneer je al jouw lekkerste recepten kunt bundelen in jouw eigen kookboek?

vaderdagtip belmondo

Vaderdagboek

Bij Belmondo.nl kun je mooie bewaarboeken laten maken voor alle gelegenheden die je je maar kunt bedenken. Zo heb je er o.a. het vriendinnenboek, het familieboek, het kookboek, het collegaboek, het zussenboek, het opaboek en het verjaardagsboek voor elke leeftijd. En nog veel meer!

Ons oog viel op het Belmondo vaderdagboek; super leuk voor papa’s om cadeau te krijgen van zijn kind(eren). In het boek kun je antwoorden geven op vastgestelde vragen, foto’s plaatsen in leuke kaders en persoonlijke teksten schrijven. Eenvoudig te maken in je browser en te bestellen voor €12,50 (13x13cm), €27,50 (20x20cm) of voor €37,50 (30x30cm).

bewaarboek belmondo

 

Back to top button