Verkleedkleding voor kinderen; word een Minion!

Vorige maand hadden we een te gekke giveaway online waarbij je een Frozen Elsa jurk kon winnen, incl. pruik en echte Elsa schoenen. Frozen is nog steeds helemaal HOT bij de meiden, maar waar zijn de jongens momenteel weg van? Dat verschilt waarschijnlijk per kind, maar Ole is best in de ban van Minions. En een aantal van zijn vriendjes ook; er worden kleine Minions uitgewisseld en de Minions mogen meedoen in de Playmobil rollenspellen. Té gek dus wanneer we bij Funidelia naast een Frozen outfit voor Madee ook een verkleed-outfit voor Ole uit mogen zoeken; je raadt al wat dat wordt!

Minions verkleedkleding

Ole hoeft er niet lang over na te denken, hij is wel erg benieuwd hoe een Minion kostuum eruitziet in het echt. Hoe zorg je ervoor dat je echt de looks krijgt van een Minion? We snuffelen lekker rond in het kinder verkleedkleding aanbod van Funidelia en het Dave Gru Despicable me Minion kostuum wat hij uitkiest ziet er comfortabel en bovendien erg grappig uit, met een grote bril erbij. Zoals altijd wanneer er een pakje wordt verwacht kan hij niet wachten tot het wordt bezorgd en meteen hijst hij zichzelf in het pak.

“Zit lekker!” roept hij meteen. Het pak voelt inderdaad lekker aan, het is gemaakt van soepele stof en mooi afgewerkt met leuke stiksels. De bril moet niet te strak want dat zit niet prettig, dat plastic net boven en onder je ogen maar als we de juiste stand hebben gevonden is het natuurlijk tijd voor gekke bekken trekken en giechelen. De bijgeleverde handschoenen zijn voor deze look onmisbaar; een Minion heeft natuurlijk maar 3 vingers dus dat hoort er gewoon helemaal bij.

Een top verkleed outfit en binnen no time heb ik een Elsa en een Minion door huis rennen. De gele “muts” ligt wel al snel over de grond te slingeren, het is eigenlijk een beetje een raar ding. Hij is hard en er zit geen model in, bovendien is hij niet mooi uitgesneden. Ik denk dat het beter vervangen kan worden door een “normale” gele muts, dat zit comfortabeler en valt er niet steeds af.

Aangezien veel kinderen helemaal geen zin hebben in überhaupt iets op hun hoofd is dit Minion kostuum ook zonder de muts een echte aanrader voor de Minion fan!

Korting op verkleedkleding

Wil je een leuke outfit scoren voor je kind of ben je alvast op zoek naar Carnavals verkleedkleding? Op Funidelia.nl vind je toffe verkleedkleding en geregeld mooie kortingen!

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Funidelia

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button