EropUit

Win 4 kaarten voor Monster Jam in De Kuip op 8 juli

Op 8 juli is het weer zo ver, dan bulderen de mega Monster Jam trucks weer over de bodem van De Kuip in Rotterdam. Heb je nooit eerder gehoord van Monster Jam? Chantal bezocht Monster Jam vorig jaar samen met haar man, zoon en neefje. Dolenthousiast waren ze en dat horen we van de meeste mensen die er zijn geweest, vooral wanneer je auto liefhebber bent.

Ook dit jaar zijn Monster trucks als GRAVE DIGGER, MAX D, EL TORO LOCO, ALIEN INVASION, MONSTER ENERGY, SCOOBY DOO, MONSTER MUTT en ZOMBIE weer van de partij. De line up kan hier en daar wat aangepast worden maar dat het spectaculair wordt, dat staat vast.

De Monster trucks zijn bijna 4 meter groot en wegen ruim 4500 kilo. Ze  racen, scheuren, rammen en vliegen over het speciaal ontworpen parcours vol obstakels. De kleurrijke, levensgrote machines zullen zeker het hart van jong en oud veroveren. Beleef de adembenemende races, onvoorstelbare stunts en extreme acts samen met jouw familie.

Monster Jam® Pit Party

Voorafgaand aan de show, van 11.30u tot 13.00u, vindt de Monster Jam® Pit Party plaats. Hier kun je de monsterlijke sterren op 4 wielen van dichtbij bekijken, foto’s maken en kennis maken met de bestuurders. Hoe cool is dat? Zorg wel dat je er snel bij bent want er zijn maar een beperkt aantal Pit Party plaatsen beschikbaar.

Win 4 kaarten voor Monster Jam in De Kuip op 8 juli - AllinMam.com

Win 4 kaarten voor Monster Jam in De Kuip op 8 juli

Wil jij samen met het gezin genieten van deze grote 2,5 uur durende familieshow? Zien hoe de ruim 4500 kilo wegende Monster Trucks over het parcours met speciaal ontworpen obstakels vliegen, sprongen van wel 40 meter maken en topsnelheden over korte afstanden afleggen? Wij mogen 4 toegangskaarten weggeven aan 1 van onze lezers.

  • Laat hieronder in een reactie achter wat jij de tofste Monster Jam truck vindt
  • Vergeet niet onze Facebookpagina te liken

 

Winnaar bekend

Check op de pagina met winactie winnaars of jij hebt gewonnen!

Meer informatie over de show vind je op MonsterJam.nl 

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button