Win Develab sneakers voor meiden; stoer met glitters

Develab is 1 van de merken waar we de laatste jaren echt wel fan van zijn geworden. Vooral voor meisjes vind ik de schoenen van dit merk erg leuk; lekker stoer maar toch ook echt weer voor meisjes. Stoer met glitters zeg maar!

Wist je dat…

Ik er even over heb gedaan voor ik wist hoe ik Develab uitsprak? Die-vè-lup it is! En dat de naam een vrije interpretatie is van de woorden development en laboratory? Dat dit weergeeft waar het merk voor staat; altijd in ontwikkeling en vooruitgang boeken? Dat Madee al weken lang plezier van deze leuke sneakers heeft en dat wij een paar in maat 29 mogen verloten?

Develab winactie / giveaway

Hoe doe je mee?

Laat in een reactie hieronder weten voor wie jij de schoenen wilt winnen. Hou er wel rekening mee dat het maat 29 is; zonde als je straks een paar wint wat jouw (klein)dochter niet meer past. Vrijdag 29 april laten we weten wie de winnaar is. Succes allemaal!

Winnares bekend

Jacqueline, van harte gefeliciteerd met het winnen van de schoenen! Als we het goed begrijpen ga jij je kleindochter blij maken met deze leuke sneakers. Wil je je adresgegevens aan ons doormailen? Dan zorgen we dat de schoenen zsm bij je worden thuisbezorgd.

Back to top button