Win een 80×60 foto op hout

Foto op hout giveaway | AllinMam.com

Een foto op hout, multiplex in dit geval? Ik heb er niet echt een gedachte bij, hoe ziet dat er uiteindelijk uit? Op forex, dat ken ik, daar hebben we een grote van in de woonkamer hangen. Het lijkt me dus wel leuk om Madee haar nieuwe kamer op te fleuren met een print op multiplex en ik ga op zoek naar een leuke illustratie.

Foto of illustratie voor aan de muur?

Tja, daarin heeft iedereen natuurlijk zijn eigen voorkeur! Ik ben niet zo heel erg van foto’s voor aan de muur (tenzij ze artistiek zijn) en ik kan ook zo 1,2,3 niet iets bedenken wat voor foto dan leuk zou zijn om op multiplex te laten printen voor op een kinderkamer. Een illustratie daarentegen wel! Ik zoek wat verschillende beelden op in de database van een stocksite en laat Madee uiteindelijk kiezen. Ze valt meteen op deze “ijsjes-en-lolly-huisjes”, ze vindt ze zo “schattig”!

Het bestelproces op FotoGeprint.nl is heel gemakkelijk te doorlopen; na het kiezen van het formaat kun je het bestand uploaden wat je wilt gebruiken. Vervolgens zijn er wat opties waaruit je kunt kiezen en als je besluit het beeld tóch ineens op een ander materiaal te laten printen dan kun je daar hier ook voor kiezen. Handig, dat je niet helemaal terug moet naar de beginpagina! De rest volgt vanzelf en nu is het afwachten tot het binnen 5 werkdagen wordt afgeleverd.

Mmmm. Na 2 weken heb ik nog niets binnen en heb ik ook geen bevestiging of iets dergelijks ontvangen. Ik ga maar eens bellen en ergens in het systeem is mijn order verdwenen. Gelukkig wordt hij snel gevonden en binnen 2 dagen staat de postbode voor de deur met een enorm pakket in zijn handen. Netjes opgepakt door de klantenservice en nu spannend als we het uitpakken! Ik schrik wel even tijdens het uitpakken, er komt nl. niet alleen een heel gave, bedrukte multiplex plaat uit maar ook een enorme lucht waarvan ik me niet kan voorstellen dat het gezond voor je is. Ik bel even na. Normaliter laten ze na het printen de platen 1 dag “uitdampen”, maar omdat ik er al zo lang op moest wachten hebben ze deze waarschijnlijk iets sneller klaar gemaakt voor verzenden. Het laten uitdampen hebben we hier thuis dus gedaan en na twee dagen in de buitenlucht is er niets, maar dan ook niets meer te ruiken.

Wat we ervan vinden? Ja gaaf! Het printen op multiplex ziet er een beetje “rauw” uit en ik hou er van. Je ziet nog nerven en andere houtdetails terug door de print zoals je kunt zien op de foto, dat geeft extra charme als het aan mij ligt. De kleuren zijn prachtig en de whitewash laag geeft net even de finishing touch.

Foto op hout giveaway | AllinMam.com

Win een 80×60 foto op hout met whitewash finish twv €75,34

Wij mogen een foto op hout (multiplex) incl whitewash finish én ophangsysteem weggeven aan 1 van jullie! Wil jij je woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of ander plekje in huis opfleuren door een foto op hout (multiplex) met eigen afbeelding/illustratie? Vul dan het contactformulier in en laat ons weten wat je er op zou laten printen en waar je hem het liefst zou ophangen. Op dinsdag 13 oktober maken we bekend wie er gewonnen heeft. Succes allemaal en vergeet niet AllinMam.com op Facebook te liken!

*Tot stand gekomen in samenwerking met FotoGeprint.nl

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button