Win een coöperatief spel van Earth Games

Sinterklaas, kerstmis en oud & nieuw hebben we weer achter ons gelaten; de kinderen zijn fris en fruitig begonnen aan het nieuwe jaar! Slaat de verveling soms een beetje toe, nu de familie- en vriendenbezoekjes wat zijn afgenomen? Niet nodig! Met de spellen van Earth Games hoeft geen enkel kind zich te vervelen. En jij als papa of mama ook niet! Earth Games is een webshop boordevol coöperatieve spellen. Niet tégen elkaar spelen maar mét elkaar spelen, dat is de gedachte achter deze gezelschapsspellen. Samenwerking staat hier centraal; spelenderwijs leren kinderen geduld te hebben, naar elkaar te luisteren, gezamenlijke beslissingen te nemen en te overleggen.

Win een gezelschapsspel van Earth Games
Eén van de leerzame coöperatieve spellen in het assortiment van Earth Games is “Waar woon jij?“, een gezelschapsspel waarbij de spelers samen huizen van over de hele wereld bouwen; iglo’s, boomhutten, woonboten, rijtjeshuizen… noem maar op. Tijdens het spel kunnen de huizen beschadigd raken door storm, bliksem, bosbranden of overstromingen. Een uitdaging om vervolgens samen de schade te repareren. Een leuk en leerzaam spel voor kinderen vanaf 4 jaar!

Win een coöperatief spel van Earth Games

De uitslag van deze winactie is bekend! De winnares van het spel is Annemarie Jonkers. Van harte gefeliciteerd, het spel komt jouw kant op. Heel veel plezier ermee!

Gerelateerde artikelen

Back to top button