Winactie: Win een limited gerbera swaddle

Toen ik zelf zwanger was was een pakketje hydrofiele doeken één van de eerste dingen die ik kocht, in leuke kleurtjes met leuke printjes. Grote zachte doeken, waar je je kindje helemaal in kon wikkelen. Helaas was het aanbod van swaddles in die tijd nog niet zo groot; tegenwoordig vind je swaddles in de leukste kleuren met gave prints.

Mooiwatbloemendoen.nl Limited Edition Gerbera Swaddle

Illustratrice Hyshil Sander heeft in opdracht van Mooiwatbloemendoen.nl een prachtige swaddle ontworpen. En aangezien de gerbera bekend staat als geboortebloem was het bijna vanzelfsprekend dat deze fleurige bloem op de swaddle moest worden afgebeeld. Hyshil Sander vertelt:

Als moeder weet ik hoe magisch de eerste periode van een kindje krijgen is. De illustratie is geïnspireerd op het bijzondere, beschermende gevoel dat zo nieuw, maar ook natuurlijk is. Dit is uitgebeeld met de gerbera, die waakt over haar kleine bloemetjes. Een vrolijke uitstraling vond ik ook belangrijk, want zonder zon geen groei – en plezier hebben met je kleintje is het allerbelangrijkste!

Gerbera’s zijn vrolijk en komen in vele kleuren voor. Ze staan voor onschuld en puurheid. Ze zijn in het voorjaar het beste verkrijgbaar. En ze draaien naar de zon toe. Er zijn zoveel redenen waarom wij van gerbera’s houden, misschien juist daarom associëren we de bloem met de geboorte van een baby.

Samen met de roos, anjer, chrysant en tulp is de gerbera één van de populairste bloemen in Nederland. Jaarlijks worden in Nederland wel 900 miljoen gerbera’s geproduceerd, in verschillende kleuren, vormen en maten.

Multifunctionele hydrofiel doek

De doeken, 150cm x 150cm, zijn ideaal als omslagdoek of handdoek na het badderen. Je kunt ook je baby inbakeren in deze swaddlezodat je kleintje rustig kan slapen. Ze zijn lekker zacht en toch stevig genoeg om je kinderwagen of autostoeltje schoon te houden.

Win een limited edition Gerbera swaddle

Wij mogen 5 gerbera swaddle’s weggeven aan onze lezers. Ben je zelf zwanger of wil je mee doen voor een zus, vriendin of collega? Laat dan hieronder een reactie achter. Vergeet niet onze Facebookpagina te volgen en het Facebookbericht over deze winactie te liken. Van delen en taggen worden we natuurlijk altijd heel blij :-) Op 20 april maken we de 5 winnaars bekend. Succes allemaal!

Win een limited gerbera swaddle - AllinMam.com

24 Comments

 1. Wat een prachtig doek! 😍 Met mijn passie voor het bloemenvak (bloemist/arrangeur) hoop ik mijn ukkie al vroeg kennis te laten maken met de prachtige bloemen die ons land rijk is!

 2. Wat ben ik trots op mijn lieve basisschool vriendin. Ze heeft net een kleintje van 8 weken en pakt alles met beide handen aan. Zelf is ze geadopteerd en heeft nooit iemand verteld hoe het is met een baby, toch koos ze voor borstvoeding en ondanks de tegenslagen daarmee bokst ze het voor elkaar. Een jonge frisse moeder! Daar hoort zo’n heerlijke swaddle bij… kan ze mij als ‘tante’ meteen laten zien hoe je de baby goed inpakt!

 3. Gerbera’s zijn mijn favoriete bloemen 😍. Wat een lieve swaddle. Ik maak heel graag kans voor een hele lieve zwangere vriendin van mij.

 4. Wauw … Ik doe heel graag mee! Ik ben 10 weken zwanger van mijn 4e kindje en zou dolgraag zo’n fijne en mooie swaddle winnen!

 5. Wat een prachtige doek! De gerbera doet mij altijd aan mn nichtje denken, zou mooi zijn haar zo een beetje bij mijn zoontje te hebben ❤

 6. Ik hou van Gerbera’s en mijn zusje ook! Dat komt goed uit want straks zal ze voor de kleine deze doek vast goed kunnen gebruiken! Zou een leuke verrassing zijn.

 7. Wauw, deze swaddles zijn echt super mooi! 😍 deze zal in Juli heel goed gebruikt worden voor ons 2e zoontje. En zeg nou zelf,…iedereen verdient bloemen! 😉🌼

 8. Gerbera’s zijn echt mijn lievelingsbloemen. Ik maak heel graag op deze mooie en hele lieve swaddle om een aanstaande mama heel blij te kunnen maken.

 9. Ik doe heel graag mee voor mijn kleinzoontje. Nog een paar maand maandjes en dan kunnen we hem verwelkomen. Leuk om mijn dochter te verrassen met deze fijne prijs.

 10. oh hier ga ik een aanstaande mama vast heel erg blij mee maken, had ik ze zelf ook maar gehad, lijken me zo heerlijk;)
  ken wel de kleinere variant en zelfs die heb ik na 5jr nog steeds hahaha ideaal dus👈👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge