Tentoonstelling

Win toegangskaarten voor LEGO WORLD

Van dinsdag 18 oktober tot maandag 24 oktober vind in de Jaarbeurs Utrecht de 16e editie plaats van LEGO WORLD.

Elk jaar weer trekken duizenden ouders met kinderen richting de Jaarbeurs hallen om creaties te bekijken gemaakt van enorme hoeveelheden LEGO steentjes. Niet alleen kan er gekeken worden, er kan ook zelf worden gebouwd in de verschillende bouwhoeken en op diverse plekken kan er worden meegedaan aan wedstrijden.

Lees ook: LEGO WORLD 2015

LEGO WORLD 2016

Ook dit jaar worden er weer echte publiekstrekkers naar Utrecht gehaald. Zo komt er een ferry boot uit Denemarken van maar liefst 12 meter lang, helemaal opgebouwd uit LEGO steentjes. De grootste boot ooit gemaakt van alleen maar LEGO steentjes! Een andere eye-catcher is de Porsche, waarvan 1 helft “echt” is en de andere helft gebouwd is met LEGO steentjes.

Maar liefst 23 vrachtwagens komen er aan in Utrecht met daarin 14 ton aan LEGO steentjes. Ongelooflijk veel, vind je niet? Met deze LEGO steentjes worden er meer dan 5.000 bouwwerken per dag gebouwd…

Als klapper op de vuurpijl kan er een reis gewonnen worden naar LEGOLAND in Denemarken tijdens de grote finale van het NK LEGO stenen bouwen op zaterdag 22 oktober.

Win toegangskaarten voor LEGO WORLD - AllinMam.com

Win 4 toegangskaarten voor LEGO WORLD

Wij mogen 4 toegangskaarten (hele week geldig) verloten onder onze lezers. Wil jij kans maken op deze 4 kaarten? Laat dan hieronder weten met wie je naar LEGO WORLD toe zou willen gaan en zorg dat je AllinMam.com volgt op Facebook. We vinden het natuurlijk helemaal tof wanneer je ons bericht over deze winactie deelt met je vrienden :-)

Op 7 oktober maken we de winnaar/winnares bekend. Succes allemaal!

Winnares bekend

Audrey, van harte gefeliciteerd, jij kunt in de herfstvakantie met jouw meiden naar LEGO WORLD! Je ontvangt de kaartjes in de loop van komende week via de mail. Veel plezier!

*Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met LEGO

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button