Win de leuke familiefilm Trolls op dvd

Het is alweer even geleden dat ik samen met mijn zoontje de leuke familiefilm Trolls in de bioscoop zag. Wat hebben we gelachen en lekker meegezongen met alle herkenbare liedjes die in de film voorbij kwamen. True Colors van Cyndi Lauper, Can’t Stop the Feeling van Justin Timberlake en diverse liedjes van the Beatles en Adele kwamen onder andere ten gehore. Superleuk!

Het verhaal van Trolls

Knuffelen, zingen en dansen lijken de belangrijkste bezigheden van de ontzettend vrolijke trollen. Uitgedost met creatieve kapseltjes swingen ze er aardig op los in Troll Village, zonder direct gevaar. Anders was dat jaren geleden, toen het trollenvolk vluchtte voor de Bergens; grote, grijze grauwe wezens die alleen gelukkig werden na het verorberen van een trol.

De dansfeesten van de trollen onder leiding van Poppy worden steeds luidruchtiger, tot ergernis van de enige altijd sombere trol Knoest, die jaren geleden zijn kleur én zijn gevoel voor humor lijkt te zijn verloren. Zijn angst voor ontdekking door de Bergens lijkt gegrond; ze worden ontdekt en een aantal trollen wordt ontvoerd door de Bergens, om opgediend te worden aan de jonge Koning Gristle die nog nooit een trol gegeten heeft.

Poppy moet alles op alles te zetten om haar vrienden te bevrijden wat tot onverwachte situaties leidt!

Win de leuke familiefilm Trolls op dvd - AllinMam.com

Win Trolls op dvd

Vanaf 15 februari is Trolls verkrijgbaar op DVD en op Blu-ray.  Lijkt het jou leuk om deze familiefilm samen met je gezin thuis te bekijken, languit op de bank? Laat dan een reactie achter onder dit artikel, wie weet kun jij binnenkort met de voetjes omhoog en met een bak popcorn op schoot naar Trolls kijken. Vergeet niet om ons te volgen op Facebook en wil je de winactie delen? Vinden we te gek!

Winnares bekend

Check hier of jij de winnaar bent!

Gerelateerde artikelen

Back to top button