Win POMPdeLUX shoptegoed van 200 euro!

Afgelopen weken heb je al het een en ander voorbij zien komen van POMPdeLUX, het mooie Deense kledingmerk waar wij sinds een aantal seizoenen echt fan van zijn. Eén van jullie kinderen kan straks ook rond dartelen in de mooie jurkjes en rokjes of ravotten in een stoere Deense broek want wij mogen een shoptegoed van maar liefst 200 euro weggeven aan één van onze lezers!

Win POMPdeLUX shoptegoed van 200 euro

Wil jij kans maken op dit POMPdeLUX shoptegoed? Laat dan in een reactie onder deze post weten wie je aan gaat kleden met dit shoptegoed óf aan wie je het cadeau zou willen doen. Heb je zelf geen kinderen maar weet je wel iemand die je er heel blij mee zou maken? Tag die persoon dan op Facebook onder ons bericht over deze giveaway!

Vergeet niet onze Facebook pagina ook te liken en van delen op Facebook worden we altijd blij :-) De winnaar/winnares krijgt dinsdag 12 april een mailtje van ons mét daarin de voucher/tegoedbon.

Winnaar bekend

We hebben een winnaar! Pjotr, van harte gefeliciteerd met het winnen van het shoptegoed; jullie kunnen naar hartelust gaan shoppen in de webshop van POMPdeLUX. Je ontvangt vandaag een mailtje van ons. Veel plezier ermee!

*Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met POMPdeLUX

Back to top button