Voorstelling

Win 4 zilveren tickets voor Disney On Ice op 24 december

Vorig jaar waren we voor de eerste keer bij Disney On Ice en wauw wat hebben de kids genoten! Ze kunnen niet wachten om ook dit jaar weer naar de Jaarbeurs in Utrecht af te reizen voor het bekijken van de nieuwe show. Het belooft ook dit jaar weer een weergaloze show te worden, Disney On Ice viert namelijk 100 Years of Magic!

Disney On Ice – Meer dan 50 favoriete Disney sterren in één show

Ben jij klaar voor Disney On Ice viert 100 Years of Magic, de spectaculaire familieshow in de kerstvakantie? Laat je betoveren door meer dan 50 geliefde Disney figuren zoals Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy en Disney prinsessen zoals Assepoester, Rapunzel, Ariël, Sneeuwwitje en Tiana. Beleef de magie van Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden.

Ga mee met Anna als ze samen met de hilarische sneeuwpop Olaf en de ruige bergbewoner Kristoff een legendarisch avontuur onderneemt om haar zus Elsa te vinden wiens ijskrachten het koninkrijk Arendelle gevangen houden in een eeuwige winter.

Zing mee met meer dan 30 bekende liedjes als Laat Het Los,  Ik Ben Jouw Beste Vriend en Hakuna Matata.  Spannende momenten uit Disney•Pixar’s Toy Story, Finding Nemo, Disney’s The Lion King, Belle en het Beest, Aladdin zorgen voor onvergetelijke herinneringen voor de hele familie.

Kom alvast in de stemming met onze video van vorig jaar

Vorig jaar hebben we een video-impressie gemaakt en die video delen we graag nog een keertje met jullie. Magisch muziekje, magische gezichtjes… té lief toch?

Win 4 zilveren tickets voor Disney On Ice op 24 december

Wij mogen 4 zilveren tickets voor de show van dit jaar weggeven aan 1 van onze lezers! Wil jij kans maken op deze tickets? Laat hieronder weten dat je graag mee doet. Like onze Facebookpagina, van het delen van een bericht met een winactie worden we altijd blij! Hou er rekening mee dat de tickets alleen voor 24 december geldig zijn, ze zijn niet in te wisselen voor een andere avond. Check dus eerst even of je kunt voor je enthousiast mee doet :-)

Op 13 oktober maken we de winnaar/winnares bekend!

Winaar bekend!

Bianca Krooswijk, jij wint de kaartjes voor Disney On Ice! Van harte gefeliciteerd, je ontvangt een mailtje van ons!

Data Disney On Ice in Utrecht en Amsterdam

21-26 december 2016 – Jaarbeurs Utrecht
28 -31 december 2016 – RAI Amsterdam

Meer informatie over de show en voor bestellen van tickets: www.DisneyOnIce.nl

*Uitgelichte foto en foto’s in artikel ©Disney/©Disney, Pixar

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button