Win een persoonlijke Video van Sint

Sinterklaas is weer in het land! Alle kinderen zijn weer in rep en roer en ik ben benieuwd hoeveel mensen er vanmiddag hebben gekeken naar de intocht van Sinterklaas op televisie. Gelukkig is het allemaal nog goed gekomen met die stoomboot die vast lag, was dat even spannend nog! Mijn kinderen zijn in ieder geval blij dat al die cadeau’s zijn veilig gesteld; stel je eens voor zeg…

Sinterklaas heeft het druk, heel druk!

De stoomboot was dit jaar nog voller dan vol, zó veel cadeau’s zijn er nog nooit aan boord geweest. Sinterklaas en zijn pieten krijgen het er maar druk mee komende weken, met het bezorgen van al die verrassingen! Logisch dat het niet gaat lukken om overal persoonlijk de zakken met cadeau’s af te leveren. En dus is er de mogelijkheid om een Video van Sint te bestellen!

Video van Sint – persoonlijke boodschap

Op een Video van Sint spreekt Sinterklaas jouw kinderen persoonlijk aan, nadat hij in zijn grote boek heeft gekeken wat jouw kinderen afgelopen jaar allemaal hebben meegemaakt. In de video zie je hoe Sinterklaas zijn boek open slaat en de kinderen die hij aanspreekt opzoekt, waarna ze met foto en al in beeld verschijnen. Sinterklaas kan heel veel verschillende dingen over je kinderen vertellen en dat levert tijdens het kijken van de video veel verbaasde gezichtjes op.

Win een video van Sint - AllinMam.com

Win een Video van Sint

Wij mogen 2x een Video van Sint verloten onder onze lezers. Wil jij kans maken op een code waarmee je deze video kunt maken? Laat dan onder dit bericht een reactie achter. Vergeet niet onze Facebookpagina te liken en van het bericht delen met je Facebook vrienden worden we natuurlijk altijd heel blij :-)

Op 17 november maken we de 2 winnaars bekend.

Win een video van Sint - AllinMam.com

Zelf Video van Sint bestellen?

Wil je niet wachten op de uitslag van de winactie en zelf alvast de Video van Sint bestellen? Dat kan! Je kunt de video digitaal bestellen zodat je hem kunt downloaden maar hij kan ook op dvd bezorgd worden. Of allebei! Kijk voor alle mogelijkheden op VideoVanSint.nl.

*Deze winactie is tot stand gekomen dmv een samenwerking

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button