Kinderen

Zeeman kerstcollectie

Zeeman is voor mij een winkel waar ik naartoe ga voor sokken, ondergoed en hemdjes. Zo nu en dan neem ik wat leuks mee voor de kinderen en ik moet zeggen; sinds ik een aantal reviews heb mogen doen voor Zeeman koop ik er steeds meer. Zo heeft Madee nu een rokje wat ze erg vaak draagt en wat verbazingwekkend mooi blijft, ook na veel keer wassen. Maar kerstkleding… nee daar zou ik zelf nooit voor naar Zeeman gaan. Sterker nog; ik wist tot voor kort niet eens dat ze een kerstcollectie hadden!

Die hebben ze dus wél, ook dit jaar weer. Wij kregen een aantal items toegestuurd, of ik mijn maten ook door wilde geven want dan zou er ook iets voor mij komen. Nu vind ik kleding passen een drama en vooral met jurkjes ben ik een echte zeur, maar he, “kom maar op” dacht ik :-)

Als het pakketje binnenkomt haal ik er meteen een jurkje voor Madee uit, erg schattig! Als ik het prijskaartje zie, €5,99, vind ik het nog veel schattiger. Het past haar perfect, wel een maat groter dan zij op dit moment in werkelijkheid draagt (110-116 gekregen en ze draagt 98-104, valt klein dus!). We ontvangen er een grijze, glimmende maillot bij met sterretjes er op. Heel feestelijk, maar het zou niet mijn eerste keuze zijn voor onder dit jurkje eerlijk gezegd.

Voor Ole komt er een zwarte broek met vaste riem (€8,99). De stof voelt heel zacht en het model is aardig smal aan de bovenkant, wat voor Ole wel handig is want veel broeken zakken van zijn billen af. In de tailleband zitten ook de bekende elastiekjes waarmee je de boel een beetje kunt insnoeren. Een feestelijke longsleeve met met sterretjes (€2,99) er op maakt het plaatje af. Mooi stofje maar het model vind ik aan de ruime kant; ik ben zelf wat meer van de aangesloten modelletjes.

En dan het kanten jurkje (€9,99) voor mij! Ik pak het uit en denk “mmm”. Als de buurvrouw ook nog even langs komt moet ze lachen, als ik de jurk namelijk voor me hou dan zit er niet echt model in. Beiden zijn we behoorlijk sceptisch en ik besluit de jurk maar meteen aan te trekken. “Oh, dat staat eigenlijk hartstikke mooi…” zegt ze verbaasd. Ik moet zeggen dat ik zelf ook verbaasd ben en meteen trek ik de bijgeleverde panty aan en trek in mijn hakken uit de kast. Plaatje compleet! Ik zeg, laat de Kerst maar komen.

*Bovenstaand producten hebben wij toegestuurd gekregen. Wij geven hierover onze eigen eerlijke mening.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button