Zeeman kinderkleding | Back to school

Bijna heel Nederland is weer back to school en dat zie je overal; ook bij Zeeman. Vind je in vele winkels stapels met schoolagenda’s, etui’s, pennen en schriften, bij Zeeman hangt er weer een mooie nieuwe “back to school”collectie. En zóóóó betaalbaare! Wij gingen samen met Ole en Madee naar een winkel van Zeeman en lieten beiden een leuke outfit uitzoeken.

Zeeman Back To School collectie

Madee haar oog valt altijd meteen op rokjes of jurkjes; er is dus weinig kans dat dit rokje terug in het rek belandt als ze het eenmaal in handen heeft. Behalve dan om even om te ruilen voor een andere maat. Dat het rokje in de smaak valt bij meerdere kleine dames (en waarschijnlijk de mama’s) is meteen te merken op de website van Zeeman ten tijde van het schrijven van deze blogpost, het rokje is “tijdelijk niet op voorraad”. Tja, wie wil er nou niet zo’n leuk rokje voor €3,99?

Op het rokje moet het roze vestje van €4,99 komen, dat ook verkrijgbaar is in aqua en lichtgrijs. Ergens ben ik blij dat ze het grijze rokje het mooiste vindt, nu past het roze vestje er mooi op. Een andere keuze had het rokje in het roze kunnen zijn met het vestje in lichtgrijs maar dat kleurt in de winter niet helemaal lekker bij haar blanke gezichtje. Goed uitgekozen Madee!

Een wit shirtje onder het vestje doet het meteen goed, al gaan we nog op zoek naar iets wits met goud er op wat ook terug komt in de elastische band van het rokje. Een grijze legging eronder en het plaatje is compleet!

Zeeman back to school | AllinMam.com

Zeeman kinderkleding voor jongens

Voor Ole wordt het een stoere jeans met diverse stiksels. Het is bij hem altijd wat lastig met de lengte/breedte verhouding; hij is smal en heeft toch best lange benen. Daardoor zijn broeken vaak te kort óf te wijd. Deze jeans lijkt extra lange pijpen te hebben, kan zelfs nog een stukje omgeslagen worden aan de onderzijde en in de taille zit hij ook goed, sluit mooi aan. De stiksels zorgen voor een stoere look en de kleur vind ik mooi diepblauw.

Zeeman back to school | AllinMam.com

Het hooded shirtje van €3,99 lijkt heerlijk voor school; nog lekker korte mouwen en een flitsende print. Even denkt Ole dat de capuchon alleen een soort “col” is wat hij vorig jaar niet helemaal als prettig ervaren heeft bij een ander shirt maar als hij het terug in het rek wil hangen ziet hij dat het een capuchon is ipv “col” en ineens is het shirt toch wel “erg cool”.

Het lukt helaas dit keer niet om beide kids in de kleding op de foto te zetten maar Madee showt graag de outfit van Ole aan jullie, bij deze! Wat heb ik toch weer veel plezier met mijn kleine meisje tijdens het fotograferen, ze gaat er maar wat graag voor zitten en we komen zo nu en dan niet meer bij van het lachen!

Zeeman back to school | AllinMam.com

Zeeman website

Neem een kijkje op de website van Zeeman waar je de hele nieuwe collectie kinderkleding kunt bekijken. Stoere jacks, warme winterjassen, hippe rokjes, shirts met flitsende prints en gave accossoires; je vindt het er allemaal. En heel betaalbaar, dat is het leuke van alles! Zoals Zeeman zelf altijd al zegt: “Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn”.

Als je dan ook nog bedenkt dat het concern al jarenlang haar kleding laat maken in fabrieken waar veilige werkplekken zijn gecreëerd, werknemers eerlijke lonen uitbetaald krijgen en dat alle kleding veilig is voor de kinderhuid dan zit je bij Zeeman helemaal goed.

Gerelateerde artikelen

Back to top button