Zomerjurkjes zoektocht

De kast begint al aardig gevuld te raken voor aankomende zomer. Maar waar ik me afgelopen jaren steeds op verkijk is de écht zomerse kleding; badpakje, zwembroekje, jurkjes, korte broeken en slippers. Daar ben ik eigenlijk altijd te laat mee en dus krab ik mezelf achter de oren als het ineens 23 graden is en ik de kids in een lange broek naar school of kdv breng. En alle andere kinderen lekker op slippers en in korte broeken rondrennen. Ik heb me nu voorgenomen tijdig actie te ondernemen zodat de kids écht zomerproof zijn.

Van POMPdeLUX hebben we twee leuke zomerjurkjes voor Madee en 2 shorts voor Ole toegestuurd gekregen (binnenkort foto’s online) en Ole past ook nog 2 korte broeken van vorig jaar, dus dat is mooi. Voor Madee wil ik nog 1 of 2 leuke jurkjes (rokjes genoeg :-) en leuke gympen. Vast item in de garderobekast elke zomer zijn de Kipling sandaaltjes voor Madee en de Betula (Birkenstock) slippers voor Ole, ideaal! Passen overal onder en lopen lekker. Die zijn inmiddels besteld, nu op zoek naar leuke jurkjes.

Mijn zoektocht naar leuke (en niet te dure) jurkjes begint bij Google en daar kom ik eigenlijk meteen de grote bekende webshops tegen. Wat daar ook tussen staat is Otto, een bekende uit het hele verre verleden; mijn moeder bestelde daar vroeger voor ons geregeld kleding en schoenen uit die dikke catalogus die zo nu en dan op de deurmat viel. Ik besluit daar als eerste een kijkje te nemen en ik ben verrast; kijk wat een schatjes en niet onbelangrijk; wat een leuke prijzen!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ik kijk ook even in de webshop van V&D. Ik was daar laatst met Madee en liet haar haar eigen kleding uitzoeken, maar in de winkel zelf miste ik jurkjes. In de webshop vind ik er wél een hoop jurkjes terug en een aantal springen er meteen uit, maar laten het nou allemaal Cakewalk jurkjes zijn :-)

Deze slideshow vereist JavaScript.

Bij Kleertjes.com is het natuurlijk ook altijd feest wbt leuke merkkleding maar daar vind ik de prijzen dan wel weer erg oplopen voor een zomerjurkje. Op zoek naar de jurkjes met korting dus. De jurkjes van Claesen’s zijn natuurlijk altijd super, mooie pasvorm en ik vind ze ideaal voor het strand. Maar die schatjes van Cakewalk en Babyface (nu met 30% korting!) mogen ook zo onze kast in.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ik ga vanmiddag maar weer even achter de laptop zitten met mijn eigen shopping-queen… mag ze zelf nog 1 of 2 jurkjes uitzoeken :-)

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button