Zuid Afrika film… eindelijk!

It seems ages ago… Zuid Afrika. We waren er samen in het jaar dat Ole werd geboren maar de filmpjes zijn helaas op de plank blijven liggen. Alhoewel, niet helemaal waar; meteen na terugkomst maakte ik een compilatie van Shamwari Game Reserve maar die is helaas verloren gegaan door het crashen van mijn pc. Geen back-up van gemaakt, dom! Gelukkig heb ik dat wel gedaan van alle originele bestanden en nu ik een nieuw videobewerkingsprogramma heb aangeschaft kan ik weer helemaal los op alle filmfragmenten die liggen te wachten.

Het zuiden van Zuid Afrika

Tijdens deze reis, waarin we een tante opzochten in Kaapstad, huurden we een auto en reden we een rondje door het zuiden van Zuid Afrika. Plaatsen waar we o.a. kwamen zijn Stellenbosch, Graaff Reinet, Desolation Valley, Oudtshoorn, Shamwari Game Reserve, Addo Elephant park, Alexandria Coastal dunes, Port Elizabeth, Kaapstad en natuurlijk alle leuke plekken tussendoor.

Trots ben ik op de clip van vader leeuw die knuffelt met zijn jong. Alle eer aan manlief, die dit supermooi heeft vastgelegd. In zulke situaties is het zó fijn dat ik een fotocamera in handen heb en hij een videocamera, dit zijn echt gouden momenten. De clip is een hit op diverse stocksites, als je hem ooit een keertje ergens tegenkomt; let me know!

zuid afrika

Veel plezier met kijken naar onze Zuid Afrika film, met liefde gemaakt en zelfs na zo’n lange tijd waan je je weer helemaal terug in dit prachtige land. South Africa; you have a very special place in my heart!!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button