Vaderdag

Grappige vaderdag cadeaus – Geef eens iets anders

Ken je dat gevoel? Het is bijna vaderdag en naast de mooie tekeningen en knutselwerkjes die je kinderen op school maken lijkt het je ook leuk om nog een “echt” cadeau te geven. Maar wat? Onze mannen hebben immers al zo veel en wanneer ze echt iets willen hebben kopen ze het vaak zelf wel.

En dus is vaderdag eigenlijk de ultieme dag om eens iets grappigs cadeau te geven, gewoon omdat het kan en omdat de kids het geweldig vinden om iets “geks” aan papa te geven. En jijzelf misschien ook wel?

Grappige vaderdag cadeaus

Zo kun je een heerlijk ontbijtje maken voor op bed en dit serveren op het leuke Blond Amsterdam servies wat speciaal voor vaderdag gemaakt is. Thee of koffie in de gezellige mok, een beschuitje op het vrolijke bordje, een schaaltje yoghurt met fruit erbij en je hebt een top ontbijtje.

Met de Volkswagen camper fotolijst zorg je ervoor dat je kids altijd in het vizier van je man blijven. Echt te gek wordt het wanneer je een foto van het hele gezin maakt en die er in plaatst alsof jullie echt aan die door iedereen zo gewilde Volkwagen camper roadtrip zijn begonnen!

Houdt jouw man van een biertje? Dan zit je helemaal goed met dit vaderdag Belgisch bierpakket, waarin je 5 verschillende soorten Belgisch bier terug vindt. Voeg een foto toe aan de voorkant van de doos en de man is helemaal happy.

Veel vaders verdienen in de ogen van hun kinderen een ere-medaille, want welke vader is er nou zo leuk als die van hen? Een medaille is natuurlijk leuk maar deze Leukste papa trofee is misschien nog wel veel leuker! Op de voet van de troffee kun je zelf je creativiteit kwijt door er een tekening, tekst of foto op te plaatsen. Hier kun je wel mee aankomen als kind toch?

Slingeren er altijd van die kleine lenzendoosjes van jouw man rond op en om je wastafel? Is je man zijn lenzendoosjes geregeld kwijt? Dat gaat met deze Geeky Eyes contactlenzenhouder niet meer gebeuren! Niet te missen deze Buddy Holly bril met uitpuilende ogen.

Een handige vader wordt ongetwijfeld heel gelukkig van deze Magno grip. Top-uitvinding al zeg ik het zelf! Nooit meer op zoek naar spijkers die in gleufjes vallen of onder een kast rollen maar ze blijven allemaal plakken aan de sterk magnetische polsband.

Grappige vaderdag cadeaus

Netflix kijken doe je vanaf vaderdag via de DIY smartphone projector wanneer je keuze op dit cadeau valt. Hoe tof is dat, kijken naar jouw favoriete series, levensgroot op de muur?

Kijk je liever je favoriete series liever samen in bed dan is deze IBed Tablet houder echt iets voor jouw man (en jou ;-) Samen lekker onder je warme deken kruipen, een hapje en een drankje erbij… helemaal knus! Voor een weekendontbijtje op bed ook ideaal trouwens. Hoe relaxt wil je het hebben; online het nieuws lezen en ondertussen genieten van een glaasje versgeperste jus en een croissantje met jam…

Wat vind jij een grappig cadeau om te geven aan de vader van je kind of aan je eigen vader op vaderdag?

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button