Privacyverklaring

AllinMam.com verwerkt van jou een aantal persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt (denk aan een winactie). Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– E-mailadres
– IP-adres
– Locatiegegevens
– Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@allinmam.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

AllinMam.com verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– verzenden van onze nieuwsbrief
– je te kunnen e-mailen indien dit nodig is (bij een winactie)
– gegevens over jouw activiteiten op onze website
– voor het analyseren van jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

AllinMam.com bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld:

  • Tracking cookies (Google Analytics en affiliate programma’s): maximaal 38 maanden
  • Technische cookies: 1 jaar
  • Factuurgegevens: 7 jaar (verplicht)
  • Adresgegevens mbt winacties: worden na afloop van winactie verwijderd

Delen van persoonsgegevens met derden

AllinMam.com verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou (denk aan een winactie) of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Denk hierbij aan Google Analytics en onze hostingpartij. AllinMam.com blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Back-up van de website

Elke nacht wordt er bij onze hosting leverancier automatisch een back-up gemaakt van de website, onze database en de e-mail. De back-up gaat naar een ander Nederlands datacenter toe via een AES-256 encrypted verbinding.

Elke zondag worden alle back-ups van de afgelopen week automatisch gecheckt op juistheid. Op deze manier kan de hosting leverancier garanderen dat de gemaakte back-ups ook echt werken.

De bestanden in de back-up zijn encrypted en niet toegankelijk zonder bijbehorende wachtwoorden. De AES-256 encryption van de back-up is Federal Information Processing Standard(FIPS) certified. De back-ups zijn enkel toegankelijk voor serverbeheerders en afgeschermd voor de buitenwereld. De back-ups worden 30 tot 60 dagen bewaard.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

AllinMam.com gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. AllinMam.com gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Toelichting 

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Google Analytics
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics.

Via deze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie die hiermee wordt verkregen analyseert Google voor ons. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden.

Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij geven Google geen toestemming om de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Google is een Amerikaans bedrijf. De verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Google conformeert zich aan de Safe Harbor principes.

Affiliate partners
Op AllinMam.com werken we vanuit onze affiliate partners met affiliate cookies. Affiliate cookies hebben geen of nauwelijks gevolgen voor de privacy van de internetgebruiker en vallen daarom onder de uitzondering in de Telecommunicatiewet. Dit houdt in dat een publisher, adverteerder of affiliate-netwerk vooraf geen toestemming hoeft te vragen om affiliate cookies te mogen plaatsen. Wel moeten bezoekers worden geïnformeerd over het gebruik van de cookies. Affiliate partners waar we mee samenwerken zijn: Linkpizza, Awin/Zanox, Performance Horizon, Bol.com en Daisycon.

Social Media buttons
We willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken om berichten op deze website te delen op Social Media. Dit kan doormiddel van een aantal buttons. De verschillende social media kanalen gebruiken een code, waarmee ze via de site cookies plaatsen. Deze social media kanalen verzamelen informatie die ze door middel van de cookies kunnen verkrijgen. De meeste social media kanalen zullen zich houden aan de Safe Harbor principes. Van de volgende social media kanalen gebruiken wij de buttons: FacebookTwitterGoogle+LinkedIn, Pinterest en Instagram

Cookies uitschakelen en verwijderen
Wil je cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door AllinMam.com en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@allinmam.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar zeker binnen vier weken, op jouw verzoek. AllinMam.com wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

AllinMam.com neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via info@allinmam.com. AllinMam.com heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

– TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

AllinMam.com is onderdeel van AllinMedia. Contactpersoon: Melissa Peltenburg.