Samenwerken met AllinMam.com

Laat je zien en bereik nog meer mensen! AllinMam.com heeft rond de 35.000 impressies per maand en bereikt rond de 4000 mensen via haar social media kanalen. Lezers met interesse op gebied van reizen (met kinderen), ouderschap, lifestyle & voeding komen regelmatig terug en ons online magazine wordt goed gevonden in de zoekmachines.

Bereik

Sessies: 27.315*
Gebruikers: 24.704*
Paginaweergaven: 37.810*

*Google Analytics, juli 2017

Doelgroep (geslacht en leeftijd)

Interesses van onze doelgroep: Family-Focused, Travel Buffs, Health & Fitness Buffs, Cooking Enthusiasts, Shoppers/Shopaholics, movie lovers (Google Analytics). De doelgroep van AllinMam.com bestaat voor 81% uit vrouwelijke lezers en voor 19% uit mannelijke lezers in de volgende leeftijdscategorieën:

18-24
25-34
35-44
45-54
55-64
11%
34%
30%
13%
8%

Adverteren dmv banners

Banners springen in het oog en zijn op elke pagina zichtbaar. Minimale duur van adverteren dmv een banner is 6 maanden.**

  • Banner in rechtermenu 120 x 60 (€30,00 per maand)
  • Banner in rechtermenu 125 x 125 (€40,00 per maand)
  • Banner in rechtermenu 250 x 120 (€50,00 per maand)
  • Banner in rechtermenu 250 x 250 (€60,00 per maand)

Advertorial / Review

Op AllinMam.com bieden we de mogelijkheid om advertorials en reviews te plaatsen. Wanneer we een product testen maken we hier mooie foto’s van met professionele apparatuur. Uiteraard beoordelen we eerst of een product voor review passend is voor onze doelgroep; dit geldt ook voor het onderwerp van een advertorial.

Persreizen / gezinsuitjes / verblijf in accommodatie

Wij zijn geregeld met het gezin op pad om te onderzoeken wat gaaf is om met elkaar te ondernemen. We testen de leukste accommodaties en vinden de mooiste plekjes om samen met je gezin (of soms ook zonder :-) je vakantie door te brengen.

Een greep uit de vakantie-aanbieders, toeristenbureau’s en reisorganisaties waar wij (binnenkort) mee samenwerken of hebben samengewerkt:

Landal GreenParksSûneliaCatalan Tourist BoardBelvilla ✿ België ToerismeCenter ParcsBoerenbed ✿ Oostenrijks toeristenbureau ✿ Stay OkayGelderse StrekenEuropapark ✿ NovotelStaatsbosbeheerVVV UtrechtCamping HasenkammerVakantieveilingen.nl ✿ Grieks Verkeersbureau ✿ Beerze BultenOsttirol InformationLiefde voor Limburg ✿ Kaunertal Tourismus  Visit Portugal ✿ Visit Madeira ✿ Vorarlberg Tourismus ✿ Eurocamp

De verschillende bestemmingen zijn te vinden onder het kopje Reizen en EropUit hierboven in het menu.

Toesturen van producten voor review

Wil je iets toesturen voor review? Stuur ons dan een email, dan sturen wij onze adresgegevens.

Contact opnemen

Neem contact met ons op door een bericht te sturen naar info@allinmam.com