Samenwerken met AllinMam.com

Laat je zien en bereik nog meer mensen! AllinMam.com heeft gemiddeld rond de 40.000 impressies per maand en bereikt rond de 4000 mensen via haar social media kanalen. Lezers met interesse op gebied van reizen (met of zonder kinderen), ouderschap, lifestyle & voeding komen regelmatig terug en artikelen op AllinMam.com worden goed gevonden in de zoekmachines.

Bereik

Sessies: 38.300*
Gebruikers: 31.400*
Paginaweergaven: 44.800*

*Google Analytics, december 2021


Doelgroep (geslacht en leeftijd)

Interesses van onze doelgroep: Family-Focused, Travel Buffs, Health & Fitness Buffs, Cooking Enthusiasts, Shoppers/Shopaholics, movie lovers (Google Analytics). De doelgroep van AllinMam.com bestaat voor 81% uit vrouwelijke lezers en voor 19% uit mannelijke lezers in de volgende leeftijdscategorieën:

18-24
25-34
35-44
45-54
55-64
11%
34%
30%
13%
8%

Adverteren dmv banners

Banners springen in het oog en zijn op elke pagina in het rechtermenu zichtbaar. Minimale duur van adverteren dmv een banner is 6 maanden. Neem contact op voor de tarieven.


Advertorial / Review

Op AllinMam.com bieden we de mogelijkheid om advertorials en reviews te plaatsen. Wanneer we een product testen maken we hier mooie foto’s van met professionele apparatuur. Uiteraard beoordelen we eerst of een product voor review passend is voor onze doelgroep; dit geldt ook voor het onderwerp van een advertorial.


Persreizen / uitjes / verblijf in accommodatie

Wij zijn geregeld op pad om mooie plekken te ontdekken, mét gezin maar ook zonder gezin. We testen de leukste accommodaties en vinden de mooiste plekjes om je vakantie door te brengen. We kunnen een bepaald gebied onder de aandacht brengen, de veelzijdigheid van een regio beschrijven en mensen alles mee laten beleven door mooi beeldmateriaal (foto en video).


Eerdere samenwerkingen

Een greep uit de vakantie-aanbieders, verkeersbureau’s en reisorganisaties waar wij (binnenkort) mee samenwerken of hebben samengewerkt:

Landal GreenParksSûneliaCatalan Tourist BoardBelvilla ✿ België ToerismeCenter ParcsBoerenbed ✿ Oostenrijks toeristenbureau ✿ Stay OkayGelderse StrekenEuropapark ✿ NovotelStaatsbosbeheerVVV UtrechtCamping HasenkammerVakantieveilingen.nl ✿ Grieks Verkeersbureau ✿ Beerze BultenOsttirol InformationLiefde voor Limburg ✿ Kaunertal Tourismus  Visit Portugal ✿ Visit Madeira ✿ Vorarlberg Tourismus ✿ Eurocamp ✿ Visit Lahti (Finland) ✿ Visit Jyväskylä (Finland) ✿ Visit DenmarkOntdek Tunesië ✿ Vacanceselect Visit SwedenChampagne-Ardenne tourisme ✿ Canvas HolidaysSunny Cars ✿ Czech Tourism

Genomineerd voor de Wallonië persprijs (online publicaties) 2017

De verschillende bestemmingen zijn te vinden onder het kopje Reizen en EropUit hierboven in het menu.

Toesturen van producten voor review

Wil je iets toesturen voor review? Stuur ons dan een email, dan sturen wij onze adresgegevens.

Contact opnemen

Neem contact met ons op door een bericht te sturen naar info@allinmam.com

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button