Over AllinMam.com

Mijn gezin - AllinMam.com

Ik ben Melissa, getrouwd met één van de leukste mannen en moeder van een zoon (2009) en dochter (2012). Naast mijn werk als fotograaf en beheerder van dit online magazine run ik ons gezellig huishouden en dat is soms best hectisch! Met recht kan ik mezelf een All-in Mam noemen :-)

Eigenlijk is elke moeder een All-in Mam; Mam werkt, mam kookt, mam voedt op, mam wast, mam reist, mam knuffelt, mam schrijft, mam sopt, mam leest, mam shopt… Zijn de bezigheden in de eerste jaren na het stichten van een gezin voornamelijk gericht op kinderen, uiteindelijk wil mam ook wel weer iets anders. Iets voor zichzelf :-) Doordat ik zelf in die positie verkeer (nu nog kleine kids dus) zal dit online magazine daarin met mij meegroeien.

Op AllinMam.com vind je herkenbare verhalen over het moederschap, spannende verslagen over reizen met kinderen. Maar ook voor tips wat betreft kindermode en speelgoed kun je bij ons terecht en geregeld mogen we mooie producten weggeven aan onze bezoekers. Hou je van lekker koken en ben je zo nu en dan op zoek naar een nieuw recept? Neem dan een kijkje in de rubriek recepten.

Je ziet het: AllinMam is een online magazine gericht op alle mama’s.

Veel leesplezier!

Back to top button