Nieuws

Angry Birds stapelfiguren en knuffels sparen bij PLUS

Boodschappen bij PLUS = Angry Birds sparen

Het wordt weer massaal boodschappen doen bij PLUS supermarkten! Waarom? PLUS heeft een toffe spaaractie met de kleurrijke, vriendelijke Angry Birds. En aangezien de vogeltjes zich in Nederland binnenkort op het witte doek laten zien komt deze spaaractie precies op het goede moment (uiteraard :-)

Angry Birds: de film

Dat is waar alle fans naar uitkijken, dé Angry Birds film die 25 mei in première gaat. Een paradijselijk eiland vol met vrolijke, blije vogels die maar 1 mankement lijken te hebben; ze kunnen niet vliegen. Als er vreemde, groene varkentjes op bezoek komen nemen een groepje Angry Birds de taak op zich om uit te zoeken wat de varkens eigenlijk precies van plan zijn.

Angry Birds spaaractie

PLUS is officieel licentiepartner van Angry Birds en wat is betere reclame voor een film dan een toffe spaaractie? Je kunt vanaf 15 mei maar liefst 25 stapelbare Angry Birds bij elkaar sparen en de komende tijd keer op keer je eigen score proberen te verbreken bij het bouwen van een heuse Angry Birds toren. Hoe lang doe jij erover? Eén minuut? 55 seconden? Of ben je nog sneller? Je scores kun je samen met hashtags #stapelkoning en #plussupermarkten delen op social media waarna je kans maakt op diverse Angry Birds prijzen. Te gek toch?

Angry Birds stapelfiguren én spaarzegels

Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvang je bij de kassa een flowpack en wanneer je 1 van de 8 wekelijkse actieartikelen koopt krijg je een flowpack extra. In een flowpack zit een Angry Birds stapelfiguur én een spaarzegel. Wanneer je 10 zegels bij elkaar hebt kun je voor €4,99 één van de 3 Angry Birds knuffelvarianten kopen. Welke kies jij? Red, een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck of de opvliegende Bomb die een wel heel kort lontje heeft?

Om de Angry Birds stapelfiguurtjes netjes op te bergen kun je voor €1,99 een verzamelbox kopen; zo blijven alle Angry Birds overzichtelijk bij elkaar.

Angry Birds  limited editions

De 25 stapelfiguurtjes zijn niet de enige Angry Birds die gespaard kunnen worden: voor een heel korte periode geeft PLUS flowpacks met limited editions van Mighty Eagle, Chef Pig en Judge weg. Als je echt iets bijzonders wilt moet je er dus snel bij zijn en goed de acties in de gaten houden :-)

Angry Birds stickers

PLUS biedt ouders een helpende hand en plakt tijdens de actieperiode Angry Birds stickers op diverse AGF producten; zo hoopt zij kinderen meer te stimuleren om groenten te eten. De stickers zijn gemakkelijk van de producten af te halen en kunnen daarna weer opnieuw gebruikt worden.

Veel plezier met sparen!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button