Nieuws

We kunnen weer voetbalplaatjes sparen!

voetbalplaatjes sparen bij PLUS

Yes! voor de voetbalfans; PLUS gaat weer voetbalplaatjes weggeven aan haar klanten. In totaal kunnen er 216 voetbalplaatjes gespaard worden, van elke Eredivisieclub 11 spelers én het clublogo. En het leuke is dat er niet alleen voetbalplaatjes gespaard kunnen worden, moeders kunnen dit keer aan de slag met het sparen van de lievelingsrecepten van de beste voetbalspelers. Bij ieder pakketje voetbalplaatjes zit namelijk een succesrecept van de moeder van één van de Eredivisie-voetballers.

Voetbalplaatjes én recepten sparen

Een pakketje met 3 voetbalplaatjes ontvangt de klant bij aankoop van 10 euro maar ook bij diverse actieproducten. Naast deze voetbalplaatjes zit er dus in elk pakketje een succesrecept; in totaal kunnen er in een speciaal verzamelalbum 72 lievelingsrecepten van voetballers gespaard worden. En wie wil nou niet hetzelfde eten als zijn idool? Dat is waar PLUS voor gaat, dat kinderen hierdoor getriggerd worden en het voor moeders misschien gemakkelijker wordt om een gezonde maaltijd voor te zetten die met plezier ontvangen wordt door de kids.

voetbalplaatjes sparen bij PLUS

Gratis verzamelalbums

In week 5, wanneer de actie aanvangt, ontvang je beide verzamelalbums gratis bij aankoop van 2 netjes mandarijnen. Zolang de voorraad strekt, dus zorg dat je er snel bij bent!

Kampioensbord

Om het nog veel interessanter te maken voor kinderen om lekker te eten krijg je van 14 februari t/m 17 februari bij speciaal geselecteerde actieproducten een Eredivisie-kampioensbord cadeau, een echte lookalike van de kampioensschaal. Daar wil natuurlijk iedere voetbalfan van eten!

PLUS Eredivisie perspakket

Wij ontvingen gister het Eredivisie-perspakket van PLUS, een feestje om open te maken. Wil je weten wat er in zat? Bekijk dan onderstaand filmpje. Wij eten in ieder geval komend weekend de lievelings-linzensoep van Anwar El Ghazi, waarvoor alle ingrediënten in het pakket zaten en waarvan het recept te vinden is op 1 van de succesreceptenplaatjes!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button