Eten & drinken

Waarom bloemkoolbodempizza’s zo populair zijn

Dat een doorsnee pizza niet bepaald gezond is, dat weten we allemaal. Maar, weet je dat dit ook anders kan? Bloemkoolbodempizza’s bieden namelijk de uitkomst. En die worden gewoon bij je thuisbezorgd. In dit artikel lees je waarom bloemkoolbodempizza’s zo populair zijn.

Bloemkoolbodem

De bloemkoolbodempizza’s zijn hier dé redder in nood! Bloemkoolbodempizza’s wil zeggen: een pizza met bloemkoolbodem. Nog nooit was het namelijk zo gemakkelijk en tevens lekker om meer groenten binnen te krijgen. Deze bloemkoolbodems zijn tegenwoordig erg populair. Ze liggen al een tijdje bij de grotere supermarkten in de schappen, maar New York Pizza bezorgt ze als eerste ook bij je thuis.

Méér groenten

Meer groenten binnenkrijgen is geen overbodige luxe. We eten als volwassen Nederlander namelijk structureel te weinig groenten! Zo blijkt dat maar 15% van de volwassen Nederlanders aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten komt. Bloemkoolbodems zijn zéér welkom dus.

Voedzaam

Bovendien zijn bloemkoolbodems ook nog eens een stuk voedzamer dan de reguliere variant. Met een bodem die voor 37% uit bloemkool bestaat, krijg je direct wat extra groenten binnen. En dan bevat de bodem ook nog eens een stuk minder calorieën, 40% minder suiker, 60% minder zout en 60% méér vezels bevat. Dat zijn gezonde voordelen voor een product dat van zichzelf al zo lekker en makkelijk is. 

Kindvriendelijk

Ook zijn bloemkoolbodems bijzonder kindvriendelijk. Het is voor ouders vaak een flinke klus om hun kinderen voldoende groenten te laten eten. Met een bloemkoolbodem wordt dat een stuk makkelijker. Er zit immers al een hele hoop groenten in de bodem verstopt. En dat terwijl je kinderen het waarschijnlijk niet eens door hebben.

Vertrouwde smaak

Een bloemkoolbodem is dus gezond. Is het dan nog wel lekker? Jazeker, de bloemkoolbodems zijn zo ontwikkeld dat ze precies als de oude vertrouwde bodems smaken. En vanwege de neutrale smaak, kun je ‘m bovendien eenvoudig met al je favoriete ingrediënten beleggen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

*Uitgelichte foto via Shutterstock

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button