Mode

5 x comfy én hippe schoenen

Schoenen kun je nooit genoeg hebben, niet voor je kinderen maar helemaal niet voor jezelf! En gelukkig zijn er heel veel schoenen verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en maten, zodat je niet gedwongen wordt elke keer dezelfde soort schoenen te kopen. En daar worden wij vrouwen natuurlijk blij van! Bij het kopen van een nieuw paar kijken we natuurlijk als eerste naar hoe een schoen eruit ziet, maar wat ook belangrijk is: ze moeten lekker lopen.

Welke modellen noem je hip en zijn ook nog eens comfortabel?

We zetten de verschillende modellen op een rijtje:

 • Sneakers
  Sneakers zijn altijd al hip geweest. En door alle nieuwe technieken zijn ze ook nog eens comfortabel zonder dat je aan het sporten bent. Je kunt er de hele dag door op lopen, werken, winkelen etc. Ze zijn hip en trendy, omdat je de meeste sneakers tegenwoordig onder (bijna) elke outfit kunt dragen. Zo kun je eindeloos blijven combineren.
 • Boots
  Boots, ook wel enkellaarsjes genoemd, zijn bij bijna elke vrouw favoriet. Boots zijn comfortabele schoenen die ook nog eens heel vrouwelijk ogen. Of je nou een model neemt met of zonder hak, je ziet er eigenlijk altijd goed uit met boots.
 • Laarzen
  Van laarzen kun je ook nooit genoeg hebben. Netjes en toch ook casual. Je hebt ze in verschillende materialen en kleuren en daardoor zijn ze goed te combineren. Draag je broekspijpen erin of er overheen; alles kan.
 • Instappers
  De instapper, ook wel bekend als “slip on”, is dé trend van komend seizoen. Je doet ze gemakkelijk aan en uit en ze lopen ook nog eens heel erg comfortabel.
 • Veterschoenen
  Veterschoenen voor vrouwen is een opkomende trend. Ook dit model is comfortabel en, als we de catwalk-dames moeten geloven, zijn ze heel erg trendy.

Dat we schoenen hebben waar we de hele avond op rondstappen met onze kaken stijf op elkaar van de pijn is een gegeven, maar hoe fijn is het om ook gewoon een paar schoenen in de kast te hebben die er hip uitzien en ook nog eens écht lekker lopen?

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button