Beauty

Mijn ervaring met Biodermal P-CL-E producten

Ik heb nooit echt een lastige huid gehad. Ja, zo nu en dan een pukkeltje hier of daar. Maar geen heftige huidirritaties of allergische reacties op bepaalde bestanddelen in crèmes. Daardoor kan ik jaren achter elkaar dezelfde crème gebruiken, omdat een zoektocht naar een beter passende crème voor mijn huid gewoon niet nodig is.

De ouder wordende huid

Wat me de laatste jaren helaas opvalt is dat ik wat pigment vlekjes krijg in mijn gezicht, wat ik herken van andere (oudere) mensen in mijn familie. Aangezien ik wil proberen het proces van pigmentvorming iets te vertragen was ik een beetje aan het rondkijken of er iets is wat me daarbij zou kunnen helpen.

Biodermal P-CL-E

Biodermal P-CL-E producten lijken bij veel mensen kleine huidprobleempjes op te lossen. Grote poriën, vlekken, pukkeltjes… er gaan veel berichten in het rond dat de producten hierbij goed kunnen helpen. Biodermal vertelt dat het P-CL-E serum de celvernieuwing stimuleert en het helpt de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Je moet het serum echt zien als een boost voor je huid. Biodermal P-CL-E crème voedt de huid en beschermt de huid o.a. tegen vroegtijdige huidveroudering. Dit zijn 2 van de producten uit de P-CL-E lijn, die verder ook nog een olie en een fluïde bevat.

Mijn ervaring met Biodermal P-CL-E producten - AllinMam.com

Mijn ervaring met Biodermal P-CL-E producten

Ruim 2 maanden geleden begon ik met het gebruiken van Biodermal P-CL-E serum en Biodermal P-CL-E crème. Het serum smeert heel fijn en trekt snel in. Aan de crème heb ik echt moeten wennen. Deze is behoorlijk dik en smeert niet heel makkelijk uit. Net klaar met smeren heb je het idee dat je een heel vet gezicht hebt, maar de crème trekt snel in en 10 minuten later voel ik hier niets meer van. Dat is fijn! Helaas zijn in de 2,5 maand mijn pigmentvlekjes niet minder geworden, maar wie weet staat de vorming ervan wel stil. Dat is moeilijk te zeggen. Ik heb minder last van pukkeltjes, misschien komt dat wel door de P-CL-E producten. Ook lastig om te beoordelen want dat komt altijd met vlagen. Wat ik wel goed merk: ik heb geen last meer van verwijde poriën.

Overal heb ik dus een goed gevoel bij de producten. Ik ben heel benieuwd hoe mijn huid bij gebruik van P-CL-E producten aanvoelt in de wintermaanden, met het koude weer buiten en de droge, warme lucht binnen. Nu de 2 tubes bijna leeg zijn denk ik er zeker aan om nieuwe aan te schaffen.

Biodermal P-CL-E crème 3x 100ml

Verkrijgbaar bij

bol.com (€86,25)
Laatst bijgewerkt: 20 april 2024 - 23:16

Biodermal P-CL-E serum 30ml

Verkrijgbaar bij

bol.com (€29,17)
Laatst bijgewerkt: 20 april 2024 - 23:16

Biodermal P-CL-E bodycrème 200ml

Verkrijgbaar bij

bol.com (€16,50)
Laatst bijgewerkt: 20 april 2024 - 23:16

Biodermal P-CL-E camouflerende crème 50ml

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 20 april 2024 - 23:16

*Bovenstaande producten heb ik toegestuurd gekregen om te testen. Dat ik de producten gekregen heb beïnvloed mijn bevindingen echter niet; wat je hierboven leest is mijn eigen eerlijke mening.

Verkrijgbaar bij

bol.com
vitadvice.nl (€33,07)
Laatst bijgewerkt: 20 april 2024 - 23:16
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button