Beauty

Luxe gezichtsbehandeling met Babor producten

Wat een verwennerij weer; voor het 4e jaar op rij ga ik met de man samen 2 dagen naar Thermen Bussloo. Sinds de eerste keer daar zijn we verkocht; het is zó fijn om er samen even uit te zijn! En dit jaar staan er behandelingen op het programma waar ik ontzettend benieuwd naar ben, onder andere een luxe gezichtsbehandeling met Babor producten.

Er tussenuit: naar de sauna of naar een stad?

Uiteraard bespreken we samen best wel eens de mogelijkheden om naar een gezellige stad te gaan in plaats van wéér naar Thermen Bussloo maar we wanen ons hier gewoon heel bewust in de luxe van nergens aan hoeven denken, lekker eten, geen gehaast en niet op de tijd letten. Nou ja, dat laatste gaat niet helemaal op; dit jaar maken we gebruik van een arrangement waar een ontspanningsmassage bij zit en ik wil ook even 10 minuten onder de zonnebank. Daarnaast mag ik op dag 2 dus genieten van een uitgebreide gezichtsbehandeling met Babor producten (SeaCreation) en krijgt de man een massage met Ayurvedische oliën. Zo nu en dan dus toch de tijd in de gaten houden!

Thermen Bussloo | AllinMam.com

Het kost best moeite om in de relax-stand te komen

De eerste dag staat elke keer weer in het teken van m’n hoofd leegmaken en tot rust komen. Ik vind dat altijd erg lastig, er blijft altijd van alles door m’n hoofd spoken en ondertussen zeg ik steeds tegen mezelf “niet doen, je moet relaxen, nergens aan denken” en ga zo maar door. Maar na de ontspanningsmassage aan het begin van de middag heb ik het te pakken; ik voel me helemaal doezelig, heerlijk! Het maakt me niet meer uit waar we zitten, liggen of drijven. Alles is even relaxed, even heerlijk, even ontspannend.

Thermen Bussloo hotel | AllinMam.com

Overnachten in Thermen Bussloo hotel en ontbijten in badjas

Dat is wat ik dus zo super relaxed vind! Als je het wel gezien hebt in de sauna op dag 1, loop je lekker door de “belevingstunnel” in je badjas naar je hotelkamer. De kamers zijn super luxe: prachtige badkamer met regendouche en verwarmde (dus na het douchen geen beslagen) spiegels en het bed is groot. Echt groot. Heerlijk! ’s Morgens na het opstaan kun je in je badjas ontbijten en daarna meteen weer door naar de sauna, geen gedoe met jezelf leuk aankleden, optutten en haren föhnen. Gewoon meteen hup de sauna in.

Thermen Bussloo hotel | AllinMam.com

Luxe gezichtsbehandeling met Babor producten

Op dag 2 is het na een lekkere lunch bij de open haard tijd voor mijn luxe gezichtsbehandeling. ik heb wel eens gehoord van Babor producten en weet dat ze exclusief zijn maar waarom precies; dat weet ik niet. Ik lees dat de Babor Sea Creation producten waar tijdens deze gezichtbehandeling gebruik van wordt gemaakt, vooral heel exclusief zijn omdat de producten ingrediënten bevatten uit de diepste delen van de zee. Zoals de naam al doet vermoeden dus!

Het is een heerlijk… 80 minuten lang pure verwennerij. Nadat mijn gezicht is gereinigd wordt er een doorbloedingsmasker van brandnetel opgebracht. Het voelt inderdaad alsof ik met mijn gezicht in de brandnetels heb gelegen en wanneer me na het verwijderen van masker een spiegel wordt voorgehouden ben ik zo rood als een kreeft. Gelukkig heb ik tijdens het opbrengen al gehoord dat dit zou gaan gebeuren dus ik schrik niet. Hoe roder de huid hoe beter je doorbloeding dus alleen maar goed!

Nu is er alle tijd om de huid verder te reinigen en vervolgens tot rust te gaan brengen en te voeden. Alhoewel ik het me niet voor kan stellen; aan het einde van de behandeling zal al het rode verdwenen zijn. De dode huidcellen worden verwijderd door middel van een enzymenpeeling en daarna wordt een vliesmasker aangebracht. Dit voelt zó lekker verkoelend! Terwijl ik lig weg te doezelen worden mijn armen en handen gemasseerd.

Lees ook: Gezichtsreiniging stappenplan

Gezichtsbehandeling met Babor producten

Als het masker zijn werk heeft gedaan wordt het verwijderd en wordt mijn gezicht gemasseerd, waarbij gebruikt wordt gemaakt van technieken die speciaal door Babor ontwikkeld zijn. M’n hals, decolleté, nek en hoofd worden ook meegenomen. Dit is echt enorm genieten en de producten ruiken zó lekker… Wanneer de massage klaar is voelt het alsof alle Babor SeaCreation crème is ingetrokken. Met een schelp wordt tot slot een serum aangebracht wat 4x meer werkstoffen bevat dan de crème en uiteraard ontbreekt ook de oogcrème niet. Ik kijk in de spiegel en het is toch wel bizar dat ik 3 kwartier geleden echt knalrood was en nu lijkt alles tot rust gekomen. Ik kan er weer een tijdje tegenaan! De overgebleven crème mag ik meenemen naar huis; daar kan ik nog wel even mee doen, de komende dagen/weken ga ik dus met een lekker gevoed gezicht mijn mandje in:-)

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button