Beauty

Dyson Airwrap Complete Multistyler review

Was je al fan van de Dyson Airwrap? Met de nieuwe Dyson Airwrap Complete multistyler wordt het stylen en perfectioneren van je haar volgens Dyson nóg makkelijker. De Dyson Airwrap Complete is voorzien van de nieuwste technologie. Met de verbeterde opzetstukken van de Dyson Airwrap Complete creëer je in een handomdraai een glanzend glad of juist veerkrachtig krullen kapsel. Zonder dat jouw haar wordt beschadigd door hitte, de Dyson Airwrap Complete wordt namelijk niet heter dan 150 graden.

Dyson Airwrap Complete Multistyler review

Bovenstaande klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Ook bij mij. Bij de eerste Dyson Airwrap twijfelde ik al of deze multistyler misschien iets voor mijn haar zou zijn. Ik heb fijn krullend haar. Maar ik föhn het eigenlijk altijd steil, omdat ik steil haar leuker vind staan dan krullend haar. Met als gevolg dat mijn haar erg droog werd en op een gegeven moment zelfs brak. Dat was voor mij de druppel! Daar zat ik met plukken van 5 cm lang bovenop mijn hoofd. Toch twijfelde ik op dat moment geen seconde. Ik had de mogelijkheid om een Dyson Airwrap Complete te kopen en deed dat meteen. Het is een hele uitgave, een Dyson föhn kopen. Maar ik had sterk het gevoel dat deze Dyson föhn het geld wel waard was, na het lezen van vele Airwrap Complete reviews.

Dyson Airwrap Complete Multistyler review - AllinMam.com

Multistyler met Coanda effect, wat is dat precies?

De nieuwe Airwrap Complete van Dyson is voorzien van het Coanda effect. De luchtstroom is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de eerste Dyson Airwrap. Hierdoor kun je je haren in elke gewenste richting krullen, voorzien van beach waves of van meer volume. Je hebt slechts één opzetstuk nodig. Wil je jouw haar in model brengen met een glad en steil resultaat? Dan gebruik je het nieuwe gladmakende opzetstuk met Coanda luchtstroom. Hiermee kun je drogen en stylen tegelijk, zonder dat je last hebt van opspringende losse haartjes. Volgens Dyson is je haar hierna tot wel 58% gladder dan wanneer je de eerste Dyson Airwrap zou gebruiken.

De Dyson Airwrap Complete losse opzetstukken

De Dyson Airwrap Complete multistyler wordt geleverd met 6 vernieuwde opzetstukken. Ze zijn voorzien van verbeterde borstels ten opzichte van de eerste Dyson Airwrap. Deze vernieuwde opzetstukken kun je overigens ook gebruiken voor de eerste Dyson Airwrap. Dus mocht je in het bezit zijn van de eerste Dyson Airwrap, dan kun je los nieuwe opzetstukken kopen. In de standaard Dyson Airwrap Complete set zit een stevige gladmakende borstel, een flexibele gladmakende borstel, een ronde volumeborstel, twee Airwrap opzetstukken en een gladmakend opzetstuk. Had je bij de eerste Dyson Airwrap nog twee verschillende Airwrap opzetstukken nodig (eentje voor links, eentje voor rechts), nu heb je er maar eentje. Bovenop het opzetstuk zit een knopje wat je om kunt zetten. Zo kun je hetzelfde opzetstuk gebruiken voor zowel rechts als links. Dit alles wordt geleverd in een mooie opbergdoos, waar je ook een filter borsteltje in vindt waarmee je het filter kunt schoonmaken.

Dyson Airwrap Complete Long

Speciaal voor lang haar heeft Dyson een langer opzetstuk voor krullen geïntroduceerd: Dyson Airwrap Complete Long. De long opzetstukken voor de Dyson Airwrap Complete worden aanbevolen bij haar dat langer is dan schouderlengte. Doordat deze opzetstukken langer zijn heb je meer ruimte om een pluk haar om de roller heen te draaien.

Is de Dyson Airwrap het geld waard?

Na een aantal maanden gebruik kan ik volmondig zeggen: ja, de Dyson Airwrap Complete is het geld waard. Mijn haar ziet er veel beter uit, je kunt goed zien dat het niet meer lijdt onder teveel hitte. Mijn haar is glad en pluist niet meer. Ik heb een goede manier gevonden om het niet iedere dag opnieuw weer steil te hoeven föhnen.

Dyson Airwrap Complete Customized - AllinMam.com

Review Dyson Airwrap Complete, routine

Als ik mijn haar in de avond was, föhn ik het meteen droog met de gladmakende haardroger met Coanda-effect. Deze kun je op verschillende manieren gebruiken. Als föhn, door de opening naar de andere kant te draaien. Is mijn haar eenmaal droog, dan draai ik de opening naar de andere zijde, naar het “buisje” zeg maar. Het buisje kan heen en weer “knikken”, waardoor je dit opzetstuk zowel links- als rechtshandig kunt gebruiken. Het is ongelooflijk wat dit opzetstuk doet met je haar. Het wordt heel glad, zacht en opspringende haartjes verdwijnen. De ochtend na het wassen is mijn haar nog net zo glad als de avond ervoor. Ik ga wel alsnog even met het gladmakende opzetstuk over mijn haar en soms pak ik een Airwrap opzetstuk om de bovenste lagen licht te krullen zodat de lagen wat mooier vallen. De onderste lagen krul ik dan wat naar buiten, de bovenste lagen iets naar binnen.

Dyson Airwrap Complete review Airwrap filter - AllinMam.com

Review Dyson Airwrap Complete fijn haar

Het gladmakende opzetstuk en het 30mm Airwrap opzetstuk zijn momenteel de enige opzetstukken die ik gebruik. Aangezien ik mijn haar wat langer wil laten groeien wil ik tzt een Airwrap Long opzetstuk erbij kopen. Ik had me iets beter moeten verdiepen in de mogelijkheden vóór het aanschaffen, dan had ik op de hoogte geweest van het personaliseren van een Dyson Airwrap set (Dyson Airwrap Complete Customized, zie hieronder). Wanneer je kiest voor deze set zijn het gladmakende opzetstuk, de opbergdoos en een filterborsteltje standaard inbegrepen, de rest van de borstels kun je dan zelf kiezen. Zonder meerprijs! Ik had dan gekozen voor de 3 Airwrap long opzetstukken met daarnaast maar 1 borstel opzetstuk. Een tip die ik je bij deze mee wil geven dus :-)

Dyson Airwrap Complete aanbiedingen

Dyson heeft niet vaak haar producten in de aanbieding. Zo nu en dan mogen resellers bepaalde kortingen geven of producten met een actie aanbieden. Dat houden we zeker voor je in de gaten. Hieronder dan ook de beste Dyson Airwrap Complete aanbiedingen van dit moment. Uiteraard kun je, na doorgeklikt te hebben naar desbetreffende verkopers, zelf ook wat rondsnuffelen naar andere kleuren of combinaties.

Dyson Airwrap Complete Long Barrel – Nickel/Copper

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 17 juli 2024 - 23:16

Dyson Airwrap Complete Long Barrel Fuchsia

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 17 juli 2024 - 23:12

Dyson Airwrap Multistyler 1ᵉ generatie – Violet

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 17 juli 2024 - 23:16
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button