Mode

Kleding van topmerken kopen met hoge korting via Zalando Lounge app

Eerder vertelde ik al eens dat ik een echte online shopper ben. Voor mezelf, maar ook voor de kinderen. En de man shopt tegenwoordig ook steeds vaker online mee. Online winkelen vind ik echt een uitvinding. Op je gemak door het assortiment van een webwinkel heen scrollen en alles wat je leuk vindt toevoegen aan het winkelwagentje. Afrekenen en een dag later staat de postbezorger met mijn pakket op de stoep. Thuis passen, kleding tijdens het passen combineren met items die in je al in de kast hebt hangen en alles wat niet bevalt terugsturen. Ideaal toch? Zo hoef ik tijdens een dagje weg met vriendinnen niet van winkel naar winkel te rennen maar blijft er meer tijd over voor lekker uitgebreid lunchen en bijkletsen :-)

Op zoek naar koopjes

Een ander groot voordeel van online shoppen is dat je gemakkelijker op zoek kunt naar koopjes dan in de stad. Ik koop vooral voor de kinderen graag merkkleding, omdat het vaak een betere pasvorm heeft én omdat het na veelvuldig wassen gewoon mooier blijft. Maar ja, merkkleding is duur! En dus struin ik geregeld de sale pagina’s van webshops af naar leuke items met korting, eventueel van voorgaande seizoenen.

De Zalando Lounge app maakt het allemaal nog makkelijker

De laatste tijd ben ik minder tijd kwijt aan het speuren naar koopjes, zowel voor mezelf als voor de kinderen. Ik heb namelijk de Zalando Lounge app op mijn telefoon en iPad geïnstalleerd, waarop dagelijks nieuwe campagnes van topmerken worden geplaatst. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 75% van de aanbevolen verkoopprijs. Niet alleen van kleding maar ook van accessoires, tassen, sieraden en schoenen. Zelfs campagnes met producten voor de inrichting van je huis heb ik voorbij zien komen!

Kleding van topmerken kopen met hoge korting via Zalando Lounge app - AllinMam.com

Meldingen ontvangen om niets te missen

De campagnes zijn tijdsgebonden, dat wil zeggen dat ze gemiddeld 3 tot 4 dagen online staan. Elke dag starten er nieuwe acties, vanaf 07.00u ’s morgens. Je kunt zelf instellen of en wanneer je meldingen van nieuwe acties wilt ontvangen. Ben je doordeweeks te druk met werken en word je dan alleen maar afgeleid door meldingen? Dan kun je bijvoorbeeld instellen dat je alleen in het weekend een melding krijgt. Handig, want hoe enthousiast ik vaak ben over meldingen ontvangen: als ze te vaak komen ben ik het van het ene op het andere moment beu en meld ik me helemaal af. Het is voor mij inmiddels een gewoonte te worden om elke dag als ik wakker word even te kijken welke campagnes er die dag online gaan. Of ik daar niet hebberig van word? Nee, ik kan gelukkig goed filteren :-)

Bestellen, afrekenen en levertijd

Aangezien de aangeboden producten “gereserveerd” zijn bij de producent en pas besteld worden nadat de campagne is afgelopen zijn de levertijden langer dan bij Zalando zelf. Maar daar staat tegenover dat je mooie producten tegen zeer lage prijzen hebt weten te bemachtigen! Bij elk product staat precies vermeld wanneer je het product thuis kunt verwachten, over het algemeen is dit tussen de 2 en 4 weken. Verzendkosten betaal je 1x, ook wanneer je bestelling producten bevat uit meerdere campagnes.

Kleding van topmerken kopen met hoge korting via Zalando Lounge app - AllinMam.com

Zalando Lounge app op telefoon en tablet

Af en toe kijk ik nog even op de laptop in de Zalando Lounge, als ik er toevallig achter zit. Maar toch pak ik dan ook snel de iPad of mijn telefoon, omdat je in de app overal lekker snel doorheen scrolt. En je kunt het gemakkelijk even wegleggen om het even later weer op te pakken.

Benieuwd naar hoe de Zalando Lounge app werkt? Bekijk dan deze video, je hebt dan meteen een goede indruk!

Je kunt de Zalando Lounge app downloaden voor IOS en voor Android.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button