ModeSchoolkinderen

Hippe regenlaarzen voor kinderen én volwassenen

Regenlaarzen kennen we allemaal. Vaak effen van kleur, met misschien nét even een andere kleur zool. Voor kinderen zie je geregeld een printje voorbij komen of een leuk detail op de schacht maar dan houdt het ook wel op. Voor volwassenen is het een hele klus om een beetje hippe regenlaarzen te vinden, zeker wanneer je ver weg wilt blijven bij de kaplaarzen-look. Tenminste, dat dacht ik altijd.

Eigenlijk keek ik nooit veel verder dan de regenlaarsjes die ik in de winkel zag staan. Voor meisjes vond ik het dan nooit echt lastig om iets uit te kiezen, een leuke kleur met een leuk printje was al snel goed. En jongens; ach, een effen kleur is prima toch?

Hippe regenlaarzen bij Fashionbootz

In een heel nieuwe wereld kom ik terecht wanneer ik in de webshop van Fashionbootz regenlaarzen uit mag zoeken. Wat ontzettend veel merken, kleuren, printjes en andere leuke gekke dingetjes op de laarzen in het assortiment! Ik heb nooit geweten dat er zó veel verschillende soorten regenlaarzen verkrijgbaar zijn. Ik vind het een hele klus om hier iets uit te zoeken, er is zoveel leuks. Alleen in de categorie kinderlaarzen kom ik al 305 verschillende regenlaarsjes voor kinderen tegen en in de categorie dameslaarzen bijna 500!

Waar begin je met zoeken?

Zoeken is heel prettig wanneer je echt naar een specifieke kleur of maat op zoek bent. Je kunt selecteren op prijs, kleur en maat. Ik heb geen idee wat ik leuk vind dus ik selecteer alleen de schoenmaat en scroll op mijn gemak door de honderden regenlaarzen voor kinderen heen.

Regenlaarsjes voor meisje

Toch scroll ik vrij snel langs al die felle kleurtjes heen, hoe leuk ik ze ook vind. Onbewust ga op zoek naar iets blauws voor mijn dochter, tegenwoordig moet alles blauw zijn bij haar. Een effen laarsje wil ik niet, dat heeft ze vorig seizoen al gehad; het mag best iets opzichtiger. Ik kom uit bij de leuke Little Creatures regenlaarsjes van Evercreatures. Die vindt ze volgens mij te gek! Leuke marine strepen met een rood accent op de achterkant én leuke riempjes op de schacht. Saillant detail: ook de binnenkant is rood!

Evercreatures hippe regenlaarzen - AllinMam.com

Hippe regenlaarzen in overvloed - AllinMam.comRegenlaarsjes voor jongen

Voor mijn zoon ben ik op zoek naar iets minder opzichtige regenlaarsjes, hij is meer van gedekte kleuren als het om laarsjes gaat. Alhoewel hij een gebbetje wel kan waarderen, een klein leuk accentje! Ik kom de zwarte laarsjes tegen van Bisgaard, met een bruin riempje op de schacht. Volgens mij staan die hartstikke leuk met een skinny jeans, zelfs wanneer het niet regent!

Dames regenlaarzen

Dan is het de beurt aan mezelf; ook ik mag regenlaarzen uitzoeken. De meest “kekke” regenlaarzen die ik ooit heb gehad waren lichtgroen met wit geruit, niet echt heel bijzonder! Toch ga ik voor mezelf ook niet voor de felle kleurtjes. Ik kom Hunter boots tegen en die zie ik meteen wel zitten. Een laag model, donkerblauw met een witte zool. En met iets leuks; aan de achterkant van de laars zitten witte veters. Zonder functie, gewoon voor de leuk.

Hippe regenlaarzen in overvloed - AllinMam.com

Hoe bevallen de regenlaarsjes?

Na ongeveer een week komen twee paar regenlaarzen binnen en dat komt goed uit wat het regent pijpenstelen. Helaas moeten we op de zwarte laarsjes van Bisgaard iets langer wachten en dus nemen alleen wij dames de nieuwe laarzen mee wanneer we een paar dagen weg gaan.

De boots van Hunter zitten echt heel erg lekker; iets wat ik eigenlijk niet verwacht bij regenlaarzen. Ze sluiten heel goed aan en ondanks het feit dat ik hele brede voeten heb lijken ze helemaal geschikt voor mijn voeten. Ze lopen heel lekker en bij alle wandelingen die we maken trek ik deze boots aan. Wanneer ik later nog de omschrijving van de boots op de website bekijk lees ik dat ze een orthopedische pasvorm hebben. Dat blijkt! Ik ben heel blij met deze keuze.

De gestreepte regenlaarsjes vallen ook heel erg in de smaak bij onze dochter. Ze trekt alle dagen haar andere schoenen niet eens aan; ze pakt steeds weer de regenlaarsjes. Wat me wel opvalt is dat de hak wel wat slijt maar dat kan komen doordat ze gewoon heel erg loopt te sloffen. Dat doet ze momenteel met alle schoenen; het zal wel een fase zijn. Wanneer de laarsjes aan de binnenkant nat worden tijdens het struinen door een beekje halen we de voetzooltjes er uit om te drogen, ideaal.

De Bisgaard laarsjes komen zoals al gezegd iets later aan en zijn nog niet echt gedragen. Het is nu alleen maar mooi weer, dus het is slippers voor en slippers na. Ik heb de maat ruim genomen dus in het najaar zullen we daar nog veel plezier van hebben en ook gaan ze mee naar Oostenrijk over 2 maanden.

Mocht je op zoek zijn naar hippe regenlaarzen voor je kinderen óf voor jezelf is het een aanrader om een kijkje te nemen in de webwinkel van Fashionbootz. Ga er even lekker voor zitten met een kopje thee want het vergt wel wat tijd om door al dat leuks heen te scrollen!

Wat voor regenlaarzen dragen jullie thuis?

*Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met Fashionbootz

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button