Online winkelen met korting voor de kids

Er zijn van die periodes in het jaar dat het lijkt of de kinderen uit al hun kleding groeien en als dat het geval niet is dan lijkt het alsof of er ineens overal gaten in zitten. Maanden lang gaat het goed en dan ineens… shirts worden te kort, onderbroeken te klein, broeken te kort en er zijn meer maillots en sokken met gaten dan zonder. Alles heeft zijn levensduur, zelfs producten van goede kwaliteit. Zo heb ik duurdere maillots van POMPdeLUX waar mijn dochter 2 winters mee heeft gedaan. Ze kon nog zo vaak vallen, die maillots leken niet kapot te kunnen. Nu ineens laten naadjes los, er komen gaatjes in én ze worden nu toch echt wel te klein. En het gaat niet alleen over de maillots… de kledingkast vraagt om een grondige wissel!

Ondergoed kopen met korting

I love HEMA, wat een fijne winkel. Eigenlijk koop ik al het ondergoed voor de kinderen bij deze winkel. Het blijft lang mooi en het draagt lekker. Ze hebben vaak goede acties en met een HEMA kortingscode kun je je inkopen vaak nog goedkoper doen.

Goede kwaliteit maillots

Nieuwe maillots koop ik dus meestal bij POMPdeLUX, maar helaas vis ik daar dit seizoen buiten het net. Dit merk heeft 2x per jaar een nieuwe collectie en wanneer je er dan niet snel genoeg bij bent heb je pech. Nu dus! Ik moet dus op zoek naar andere maillots van goede kwaliteit.

Nog steeds een rage: pailletten

Shirtjes koop ik meestal bij Kleertjes.com maar voor mijn dochter momenteel ook bij C&A. Waarom? Door de omkeerbare pailletten! Ze is er, net als heel veel andere meisjes, helemaal gek van. Bij C&A hebben ze geregeld nieuwe modellen shirtjes met de magische pailletten, steeds weer met andere afbeeldingen. Met een C&A kortingscode is het helemaal leuk winkelen.

Shirtjes voor mijn zoon komen meestal bij Kleertjes.com vandaan. Hij is zó smal dat er maar een aantal merken zijn waarvan de modellen hem goed passen: wat langer en slim-fit. Hetzelfde geldt voor broeken. Name-it heeft een aantal modellen die hem goed zitten. Smal van boven en een fijne lange pijp.

Hebben jullie favoriete winkels en/of kledingmerken voor de kinderen?

*Uitgelichte foto via Shutterstock

Gerelateerde artikelen

Back to top button