Schoolkinderen

Bedankt juf; originele bedankjes voor einde schooljaar

Het einde van het schooljaar nadert, we gaan weer nadenken over een leuk afscheidscadeau voor de juf! Maar dat is soms lastiger dan je denkt. Je wilt niet jaren achter elkaar met hetzelfde “bedankt juf” kaartje aankomen. En de mok, het bloemetje en het snoeptrommeltje kennen we inmiddels wel. Tijd voor een origineel bedankt juf of bedankt meester cadeau!

Een “bedankt juf of meester” cadeautje met een groene boodschap

Een bedankje voor de juf of meester mag best een bijzondere boodschap hebben, iets waar ze ook later nog aan worden herinnerd. Je een jaar lang over andermans kinderen ontfermen is natuurlijk niets niks. “Bedankt juf” zeggen met bloemzaden, kruiden- of groentezaden cadeautjes is een leuk initiatief. De zaadjes hoef je namelijk alleen maar liefdevol te verzorgen. Iets waar juffen en meesters natuurlijk heel goed zijn :-) De zaadjes gaan groeien, net als jouw kinderen het afgelopen jaar ook gegroeid zijn. Een symbolische betekenis dus! Presentjes met zaden zijn er in alle soorten en maten.

Bedankt juf ideeën - AllinMam.com

Zaden voor geurige bloemen als bedankje

Juffen en meesters kunnen dus op een leuke manier verrast worden aan het einde van het jaar. En weer eens op een andere manier dan anders. Zie je het voor je, de juf (of meester) genietend van de zon in de tuin, kijkend naar bloemen die gegroeid zijn uit de zaden die ze (hij) cadeau heeft gekregen? Ik vind het een super leuk idee!

Verschillende cadeauverpakkingen voor zaden

Er zijn behoorlijk wat verschillende cadeauverpakkingen te bedenken voor zaadjes. Zo kun je zelf op zoek gaan naar leuke doosjes of zakjes. Maar veel makkelijker is het om een kijkje te nemen bij Tuindreef.nl. Tuindreef.nl heeft een groot assortiment aan zaden. Los, maar ook verpakt in leuke “bedankt juf” verpakkingen. Er zijn doosjes, jute zakjes, glaasjes en zelfs brievenbusbedankjes. Kies eerst de tekst óf juist eerst de verpakking, je ziet dan al snel wat er allemaal mogelijk is.

Bedankt juf cadeautjes - AllinMam.com

Niet alleen maar bloemzaden

Heb je je verpakking uitgekozen? Dan kun je zelf de inhoud kiezen. Ga voor bloemzaden als de juf een fijne tuin heeft en graag buiten is. Maar misschien is de meester wel gek van koken. Hoe leuk als je dan voor kruidenzaden kiest! Dan denkt meester elke keer tijdens het koken terug aan dat leuke laatste schooljaar, als zijn oog weer valt op de potjes met basilicum. Kun je niet kiezen? Dan kun je gemakkelijk extra zakjes met zaden voor in je cadeau bestellen.

Wil je iets extra’s? Dan is het leuk om bijvoorbeeld een bloempot, glazen vaas of een mooie schaal aan het juffen cadeau toe te voegen. Leg zo’n leuk jute zakje in een diepe schaal en pak het mooi in met cellofaan. Hoe leuk gaat dat er uit zien! Alhoewel ik moet zeggen dat de “bedankt juf” cadeautjes van Tuindreef.nl niet per se iets extra’s nodig hebben als het gaat om de verpakking :-)

Bedankt juf cadeautjes - AllinMam.com

Zaden voor jezelf meebestellen met de juf bedankt cadeautjes

Bestel je naast de juffen bedankjes en/of meester bedankjes ook graag nog zaden voor jezelf? Dat kan bij Tuindreef.nl heel goed! Niet alleen bloemenzaden overigens; je vindt in het assortiment ook groentezaden, kruidenzaden én exotische zaden. Neem een kijkje op de zaaikalender als je niet precies weet wanneer je iets moet zaaien. Makkelijk de huidige maand aanklikken en je ziet meteen welke zaden er direct gezaaid kunnen worden!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button