Schoolkinderen

FurReal friends Rock-A-Too, de gezellige papegaai

Mijn kinderen zijn gek op de FurReal dieren van Hasbro. Zo hebben we Starlily de eenhoorn, Pax de pup en Piper de dansende pinguin. Sinds kort hebben we een nieuw lid in de FurReal familie en een behoorlijk aanwezige: Rock-A-Too, de gezellig dansende en kletsende papegaai.

FurReal friends Rock-A-Too

Wat is er zo leuk aan de FurReal friends dieren? Heel veel! Ik denk vooral de interactie. Mijn dochter is bijna 7 en ze weet natuurlijk heel goed dat de dieren niet echt zijn. Toch lijkt ze helemaal weg te zwijmelen wanneer 1 van de FurReal familieleden onverwachts iets doet of als er een reactie komt op een handeling van haar.

Zo vindt Rock-A-Too het te gek om te herhalen wat je zegt. Wel eerst even op zijn snaveltje drukken, dan let hij extra goed op. Zijn kuif gaat op en neer voordat hij herhaalt wat je zojuist gezegd hebt. Soms zegt hij het “normaal”, andere keren voorziet hij zijn herhaling van een gezellig dansje.

FurReal friends Rock-A-Too, de gezellige papegaai - AllinMam.com

FurReal friends Rock-A-Too | € 74,95 Koop nu >>>

Wanneer je de papegaai aait over zijn wangen gebeurt er ook van alles en je weet van tevoren nooit precies wat. Maar dat het gezellig is kan ik je wel vertellen! Vaak een beetje té gezellig. Dan zeggen we hem even rustig te doen en zijn mond te houden. Waarop je vervolgens continue hoort “Wil je nu even je mond dicht houden! Wil je nu even je mond dicht houden!” Gelukkig zit er ook een aan-uit knopje onder zijn verendek :-)

Als Rock-A-Too aan staat maar geen aandacht krijgt zal hij het je ook laten weten. Is het weer 10 seconden stil en dan hoor je hem weer geluidjes maken. Kroelen, miauwen, zingen, dansen… hij haalt alles uit de kast om gezien te worden.

FurReal friends Rock-A-Too, de gezellige papegaai - AllinMam.com
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button